Foto Factory kommer med 12 nye plakater med udgangspunkt i Danmarks natur og smukke landskaber.

Det er nordisk fotokunst der tager udgangspunkt i Danmarks natur og smukke landskaber og bliver en del af Danmarks serien. Der er stemningsfulde fotografier fra Vestkysten samt øerne Samsø, Møn og Bornholm. Det har været helt fantastisk at være ude og opdage ny område i udkanten af Danmark. Vi har mødt mange spændende mennesker, har haft tid til at fordybe os i naturen og komme tæt på landskabet.

Danmarks natur

Smukke landskaber

Det er blevet til 12 nye plakater med nordisk stemning. Det har været svært at vælge hvilke fotografier der skulle med i denne omgang. Efter to måneder er der hundredevis af billeder der skal sorteres og kun de allerbedste kommer gennem nåleøjet.

Vi bruger meget tid på at opnå en utrolig skarphed og dybde i vores fotografier. Vi lancere ikke billeder der ligner noget fra det forrige århundred – vi bruger moderne udstyr der kan fange motiverne knivskarpt.

Udover at vi rent teknisk gør alt hvad vi kan for at få de bedste fotografier i kameraet så er vores efterbehandling også speciel, vi rediger nemlig så lidt som muligt! Det skal være autentisk, så fotografierne ligner naturen som den er.

Hvis du skal have naturen tæt på og have noget stemning ind i stuen så kig forbi Danmarks-serien på hjemmesiden.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit næste køb.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This