Foto Factory er et fotogalleri i København, dannet af Maria Rosendal og Martin Bay.

Foto Factorys mission er at sætte fokus på dansk fotokunst både i Danmark og udlandet. Vi har kameraerne rettet mod naturen og arbejder på at alle skal have muligheden for at få smuk og stemningsfuld fotokunst. Udover plakater laver vi også stoftryk og alu-dibon, der er specialiseret typer af fotoprint.

Dansk fotokunst

Efter at have boet over fire år i Skotland og rejst i Storbritanien var det et antiklimaks at komme hjem til den danske muld og det flade landskab. En tur til Skagen vendte op og ned på dette og satte gang i et helt nyt fotografisk projekt vi kalder Danmarks-serien. Det er måske ikke et navn der er særlig kunstnerisk og minder måske en om ældre mænd der spiller håndbold? Men det er noget helt andet!

Dansk Fotokunst

Danmarks-serien er dansk fotokunst, som sender dig ud på en rejse i den danske natur! Vi rejser simpelthen rundt i enhver afkrog af Danmark hvor vi besøger de små øer og smukke strande der ligger øde hen det meste af året.

Mange steder i udlandet er der stor tradition for fotokunst og naturfotografi, men i Danmark har det været svært at få plads og nå ud i de danske hjem. På vores mange rejser til bla. USA og Tyskland og vores ophold i Storbritannien har givet os en masse erfaring omkring det at indfange det autentiske og naturelige landskab og gøre det tilgængeligt for vores følgere. Det handler om det færdige produkt folk får i hånden. Den digitale process skal gå i spil med den fysiske proces når billeder fremkaldes, trykkes eller printes. Mediet skal være med til at fremhæve motiverne.

Dansk fotokunst

Med vores fotografier fra Danmark har vi ramt en niche, hvor vi når ud til de mange mennesker der savner at have naturen inde i stuerne. Mange af vores kunder har derfor et tæt forhold til naturen og ønsker at fotografiet skal være autentisk og realistisk. Det er dog ikke kun i Danmark vores stil at blevet popular. Vi sælger plakater til det meste af verden og mange plakater til den anden side af kloden.

Vi er imponeret og stolte over vores fotografier kommer ud til så mange mennesker. Det er helt fantastisk at Danmarks ydmyge natur kan måle sige med naturfotografier fra lande som USA, Norge og Skotland.

Find en forhandler 〉

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit næste køb.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This