København indhyllet i en tryllebindende stemning og et lys som lokker på eventyr.

Foto Factory har været på tur i København, og det er lykkedes at indfange stemningen og lyset. Billederne er en serie af fotografier fra nogle af byens hemmelige oaser, og grønne rum. Alle der har oplevet den danske hovedstad om sommeren vil ud fra fotografierne, øjeblikkeligt fange et minde og en stemning. Det er fotografiets fornemmeste opgave at indfange steder, øjeblikke, lys og stemninger.

I Københavner-serien bliver motiver som cykler, vand og grønne birkeblade foreviget på en sådan måde at man næsten kan dufte vandet, høre gruset knase under fødderne og mærke en kærkommen sommerbrise på kinden.

Københavner plakater

Københavner-serien består (ind til videre) af SøsidenBaggårdenSkibet og Cyklen.

Foto Factory vil gerne vise at byen er andet end beton og trafik. Inde blandt det voksende virvar af nye bygninger findes små oaser, hvor man kan få følelsen af at være i det fri, og hvor den grønne tilfældighed råder. Det er her, vi selv søger hen, når vi trænger til en pause i byen, og det er temaet, vi arbejder med i denne kollektion.

Som det gør sig gældende for alle Foto Factorys motiver er det naturen der er det bærende element og Københavner-serien er igen undtagelse. For København er grøn og farverig og fuld af skønne grønne åndehuller.

Se all plakaterne her.

 

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit næste køb.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This