Vi elsker sol, sommer og retro biler så intet kunne være mere skønt end at tilbrige en aften på Toldboden. Hver Tirsdag viser medlemmer af Toldboden Copenhagen Classic og Via Retro biler på forskellige locations i København.

Vi elsker sol, sommer og retro biler så intet kunne være mere skønt end at tilbringe en aften på Toldboden. Hver tirsdag viser medlemmer af Toldboden Copenhagen Classic og Via Retro biler på forskellige locations i København. Det er ikke helt almindelige biler, men klassikere og retro biler. Her er simpelthen alt fra sportsvogne, store flydere til små vintagebiler.

Vi var inviteret af Casper der der selv køre en lækker Mercedes fra 1968. Skønt at køre igennem København så smuk en sommer aften i så flot et køretøj.

Udover at nyde en smuk sommeraften fik vi nogle god billeder af de klassiske biler. Det er altid en udfordring at få gode billeder af biler når der er så mange biler og mennesker samlet på et sted. Det er selvsagt umuligt med mindre man har tålmodighed og giver sig god tid til at vente på det rigtige øjeblik hvor folk og deres skygger er enten ude af billedet eller hvor de skal være.

Det er samtidig også en god ide ikke at have for meget udstyr med så man kan smutte omkring bilerne og fange de rigtige perspektiver.

Vi glæder og stil næste gang vi kan komme ud og være med til a beundre de smukke biler.

Her er så billederne (Klik for store billeder)!

Er det din bil vi har fanget i kameraet – så give endelig lyd og fortæl om din bil. Eller du har måske lyst til noget fotokunst til væggen eller blot et wallpaper til din computer?

Har vi ikke fået din bil med kan det jo være vi kan arrangerer noget næste gang vi kommer på Toldboden eller du kan komme ud forbi os!

Besøg web-shoppen.

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder og indretningstips.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This