God rumakustik i hjemmet, cafeen eller på kontoret. Vi har en smuk og enkel løsning for bedre rumakustik med fotokunst på digitalt stoftryk.

Lyd udbreder sig i alle retninger fra lydkilden og når lyden rammer, vægge, lofter eller gulvet reflektere det tilbage og blandes med den oprindelige lyd. På grund af den længere distance lyden har når den er reflekteret producerer den en rumklang eller ekko-effekt der kan gøre det meget svært at høre hvad der bliver sagt.

Det er derfor det er vigtig at man har noget der kan absorberer de reflekterende lydbølger så lyden bliver mere ren og det bliver nemmere at høre hvad der bliver sagt. Man forbedre så at sige kommunikationen.

Digitalt Stoftryk

Vores digitale stoftryk (tekstiltryk) er ligesom gardiner og vægbeklædning af stof rigtig godt til at give en meget bedre rumakustik. Det er derfor meget nemt at forbedre lyd-miljøet med relativt ukomplicerede foranstaltninger.

Grunden til at være digitale stoftryk er det vævede stof lydabsoberende egenskaber sammen stoffets montering på en tyk træramme der for billedet til at bryde den glatte væg.

Fotokunst

Med vores fotokunst kan du få en løsning der passer til dine øsnker og ideer. Prøve at se i vore portfolio hvordan vi kan forbedre indretningen akustisk og visuelt med moderne fotokunst.

Vi er glade for at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig personligt. Skriv eller ring så kan vi besøge dig eller du kan besøge vores showroom i København!

Mvh

Maria & Martin — Foto Factory

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit næste køb.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This