En samling af vores mest ekslusive fotografier fra Skotland. Serien indeholder motiver fra de nordlige øer Orkney og Shetland til de ydre Hebrider, samt motiver fra øerne Isle of Skye og det centrale Skotske højland.

Foto Factory har lavet en samling af vores mest eksklusive fotografier fra Skotland. Serien indeholder plakater fra hvert hjørne af Skotland. Der er fotografier fra de nordlige øer Orkney og Shetland til de ydre Hebrider i west. Desuden er der motiver fra det fortryllende Isle of Skye og det smukke Skotske højland.

Skotland plakater

Det var svært at vælge motiverne fordi der er så mange smukke fotografier at vælge mellem. De udvalgte motiver viser naturen og landskabet naturligt og med så mange detaljer som muligt. Det vigtigste er at tingene vises på en autentisk og ærlig måde. Fotografierne er redigeret nænsomt så farverne er naturlige og der bliver fokus på de mange detaljer.

Plakat fra Skotland

Skotland

Skotland er ikke et nemt sted at være naturfotograf. Vi har ventet i dagevis på at regnen skulle stoppe eller tågen lette. Det omskiftelige og uforudsigelige vejr er en af charmerne ved Skotland. Vejret kan skifte hurtigt, på en ellers håbløs dag kan der pludselig komme det smukkeste lys. Modsat kan man også blive fanget på en bjergtop af en voldsome snestorm.

På lune sommeraftner kan det være nødvendig at tildække sig for at skærme for myg der gør det til en kamp at at få taget et eneste billede. Eller når pludselig regner står ned i stænger og der ikke er taget et eneste fotografi og støvler og lommer er fulde af vand.

Plakat fra Skotland

Som vejret kan drille kan Skotland kan det også byde på det mest fantastiske vejr med frisk luft, varme og sol.

Plakaterne af Skotland er tryk eller print på kraftig og miljørigtig papir og findes størrelserne A3 (29,7 x 42cm), 50 x 70cm og 70 x 100cm.

Se detaljer og køb fotokunst fra Skotland!

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit næste køb.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This