Vi har været på Ærø og her er vores Ærø plakater. Alt er vand ved siden af som de siger!

Ærø er endnu en af de danske øer der har rigtig meget at byde på. Masser af smukke strande, skønne mennesker og spisesteder og så er bussen gratis! Vores tur bød på det mest fortryllende sommervejr og som oftest boede vi i vores camper ved de skønne strande. Ærøs kendetegn er de små strandhuse ved Ærøskøbing og Marstal. De skulle naturligvis fotograferes sammen med naturen.

Vi har gerne ville fokuserer på de karakteristiske huse, men også naturen omkring på Ærø. Vi har indfanget strandhuse ved Ærøskøbing i smuk aftensol og ligeledes badehusene på Erikshale ved Marstal. Derudover har vi en plakat fra Halens badebro og Marstal strand ved Marstal Camping.

Ærø plakat

Den sidste Ærø plakat er fra Voderup Klint hvor kysten består af sten der er vasket ud af den 30 m høje klint af Cyprina-Ler fra sidste mellemistid. Fotografiet i dagens sidste lys efter solen er gået ned lang ude i horisonten.

Som altid mødte vi også mange søde mennesker. Specielt hyggeligt var det på Herrens Mark og børnene mange gode venner på Campingpladsen i Ærøskøbing. Vi kommer tilbage det er sikkert.

Se alle Ærø plakater her: Danmark plakater.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit næste køb.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This