fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
Ærø plakater

Ærø plakater

Vi har været på Ærø og her er vores plakater. Alt er vand ved siden af som de siger!

Ærø er endnu en af de danske øer der har rigtig meget at byde på. Masser af smukke strande, skønne mennesker og spisesteder og så er bussen gratis! Vores tur bød på det mest fortryllende sommervejr og som oftest boede vi i vores camper ved de skønne strande. Ærøs kendetegn er de små strandhuse ved Ærøskøbing og Marstal. De skulle naturligvis fotograferes sammen med naturen.

Fotografi af Strandhuse på Ærø

Fotografier bliver til Ærø plakater

De fem Ærø plakater indfanger den danske sommer med varme pasteller og hygge fra den stemningsfulde ø. Vi har fokuseret på de karakteristiske huse og naturen på Ærø. Vi har fotograferet de gamle strandhuse ved Ærøskøbing i smuk aftensol til duften af hybenroser. Fotografiet af de smukke huse er blevet til en stemningsfuld Strandhuse plakat.  Det stille vand indbyder til en dukkert. Sådan har det været ved de smukke strandhuse på Vesterstrand de sidste 100 år.

Vores Ærø plakat er fotograferet ved badehusene på Erikshale uden for byen Marstal. Her står tiden stille mens Dannebrog vejer i vinden og det dufter af hav. Ved Erikshale har vi også fundet naturbilleder til to andre plakater – nemlig en plakat fra Halens badebro og stenene ved Marstal strand.

Indret med Ærø plakater

Den sidste naturplakat er fra Voderup Klint hvor kysten består af sten der er vasket ud af den 30 m høje klint af Cyprina-Ler fra sidste mellemistid. Fotografiet i dagens sidste lys efter solen er gået ned lang ude i horisonten.

Indret med strand plakat

Alle naturplakaterne fra Ærø forskønnes af vores plakatrammer i naturlig eg, der er den perfekte afslutning på vores plakater. Som altid mødte vi mange søde mennesker. Specielt hyggeligt var det på Herrens Mark og børnenes mange gode venner på Campingpladsen i Ærøskøbing. Vi kommer tilbage det er sikkert.

No products in the cart