Vi har været på Ærø og her er vores plakater. Alt er vand ved siden af som de siger!

Ærø er endnu en af de danske øer der har rigtig meget at byde på. Masser af smukke strande, skønne mennesker og spisesteder og så er bussen gratis! Vores tur bød på det mest fortryllende sommervejr og som oftest boede vi i vores camper ved de skønne strande. Ærøs kendetegn er de små strandhuse ved Ærøskøbing og Marstal. De skulle naturligvis fotograferes sammen med naturen.

De fem Ærø plakater indfanger den danske sommer med varme pasteller og hygge fra den stemnings fulde ø. Vi har fokuseret på de karakteristiske huse og naturen på Ærø.

Vi har fotograferet de gamle strandhuse ved Ærøskøbing i smuk aftensol til duften af hybenroser. Det stille vand indbyder til en dukkert. Sådan har det været ved de smukke strandhuse på Vesterstrand de sidste 100 år. Ved badehusene på Erikshale ved Marstal er det som tiden står stille. Dannebrog er vejer i vinden og det dufter af havet. Derudover har vi en plakat fra Halens badebro og Marstal strand ved Marstal Camping.

Ærø plakat

Den sidste Ærø plakat er fra Voderup Klint hvor kysten består af sten der er vasket ud af den 30 m høje klint af Cyprina-Ler fra sidste mellemistid. Fotografiet i dagens sidste lys efter solen er gået ned lang ude i horisonten. Plakaterne passer rigtig godt i vores plakatrammer i natur eg der er den perfekte afslutning på vores plakater.

Som altid mødte vi også mange søde mennesker. Specielt hyggeligt var det på Herrens Mark og børnene mange gode venner på Campingpladsen i Ærøskøbing. Vi kommer tilbage det er sikkert.

Se alle Ærø plakater her: Danmark plakater.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit næste køb.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This