fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
Billeder til væggen

Billeder til væggen

Find dine billeder til væggen blandt vores plakater.

Det kan være svært at købe billeder til væggen. Der findes så mange muligheder og plakatbutikker – men hvordan skal man vælge. Vi er overbevist om at hvis du ønsker et smukt og hyggeligt hjem skal billederne på væggen være af høj kvalitet. Vores helt almindelige naturplakater er billeder af høj kvalitet, der kan holde i mange år. Vores enkle plakatrammer afslutter fotografiet perfekt så det færdige resultat bliver et smukt billede på din væg.

Hos Foto Factory har vi kun naturbilleder, men du kan vælge billeder i farver eller sort hvid. Uanset hvilken stil du ønsker har vi billeder der passer på din væg. Forskellen på plakaterne er at sort-hvid billederne har en hvid kant og det har vores andre plakater ikke. Det enkle udtryk i sort hvid plakaterne forstærkes af den hvide kant. Modsat føler vi at naturbillederne bliver mere inspirerende når de går helt til kanten. Ligemeget hvilke billeder du får på væggen sørger billederne for et roligt udtryk. Alle vores billeder kommer iøvrigt som plakater uden tekst.

Skal du have smukke billeder på din væg?

Fælles for vores plakater er at de holder i mange år. Vi bruger kraftigt papir af god kvalitet så billeder til væggen holder sig smukke i mange år. Vi er selv fotograferne bag alle billederne og sammen dyrker vi vores passion for naturen og fotografi. Gennem vores billeder fra naturen vil vi motivere dig til at gå i dialog med naturen og tage den med hjem på væggen. Vi dyrker naturen både herhjemme og i udlandet, og den store natur holder aldrig op med at fascinere os! Der er os der har været på på eventyr for at fange de helt rigtige øjeblikke og vi kan derfor sige, at her er tale om dansk fotokunst.

Med fotografier fra Foto Factory er du sikret billeder med skarphed, dybde og farvegengivelse, der holder i rigtig mange år. Vi tænker vores naturfotografi som et maleri der kan tage lang tid at gøre færdig. Ofte tager det kun et splitsekund at tage et billede andre gange er der tale om minutter afhængig af lyset. Det færdig fotografi er en proces der tager lang tid inden man kan læne sig tilbage og nyde det færdige billede på væggen.

billeder til væggen

Mange fotografiske billeder til væggen

De kan som sagt være svært og tage tid at finde de helt rigtig billeder til din bolig. Derfor er det vigtig at man giver sig god tid til at finde den rigtig stil og de rigtig billeder til væggen. Der kan være stor forskel på om du leder efter billeder til soveværelset, entreen eller til badeværelset.

Soveværelset er et sted for afslapning, hvor du kan lade op og nyde roen efter en lang dag. Her skal ikke være for mange forstyrrelser, og mange foretrækker derfor en helt simpel indretning uden for meget smæk på farverne. Vi mener dog der skal være plads til et billede eller to på væggen. I vores udvalg finder du mange rolige plakater der passer perfekt til soveværelset. Det giver soveværelset kant og personlighed uden at larme for meget.

Din entré er det første, der møder dig, når du kommer hjem, og det sidste du kaster et blik på, inden du går ud ad døren. Derfor er det også her du byder dine gæster velkommen indenfor og her, du tager afsked efter et hyggeligt besøg. I entréen må du gerne må kræses lidt om hvilke billeder der skal på væggen. Prøv at skabe en hyggelig stemning i entréen med vores billeder.

Har du overvejet at komme billeder på væggen i badeværelset? Spørger du os, er der ikke noget rum, hvor velvalgte billeder ikke hører til. Plakater skaber en helt særlig stemning i et hvert rum, og plakater til badeværelset bringer hygge og personlighed. På vores hjemmeside kan du finde billeder til badeværelset, så indretningen af badeværelset får et friskt pust med naturplakater.

Skab ro med blå vandret plakat

Hvilke størrelse billeder passer til væggen?

Vores plakater og rammer kommer i mange forskellige størrelser. Når du vælger billedstørrelser til væggen skal du overveje hvor meget vægplads du har. Hvis der er meget vægplads, kan du lave en plakatvæg med mange billeder på væggen. Vi mener dog det er vigtig det ikke bliver rodet og forvirende. Det kan være en rigtig god ide at finde et tema der går igen i billederne. Det kan være en farve som f.eks. grøn eller blå. Det kan også være billeder med havet eller et bestemt sted. Måske har du et bestemt forhold til Bornholm?

Føler du ikke helt en du er til en stor plakatvæg eller bliver det for mange billeder kan du også vælge et kæmpe stort billede eller to store der fylder væggen. Du kan kigge på vores udvalg at store billeder til væggen der laves helt op til 140x100cm. Vi kan levere dem indrammet så du kun skal tænker på at hænge billederne op på væggen. De store billeder er perfekte til at skabe stemning i stuen eller på kontoret. Naturen kommer til sin ret på de store plakater der får alle detaljerne til at stå skarpt. Det kan også være der simpelthen ikke er plads til store billeder, men du syntes der mangler noget. Så har vi billeder til væggen i helt ned til A5 størrelsen. Det er meget små og billige billeder, men det er stadig samme gode kvalitet.

Som en tommelfinger regel skal du finde den største vægplads og det billeder du ønsker der skal hænge på væggen. Du vælger den rette størrelse når billedet fylder op til 75% af vægpladsen. På den måde fylder billedet ikke hele væggen og der er tilpas med luft hele vejen om billedet.

Plakater til stuen

Er du I tvivl?

Vi har et stort udvalg af billeder til væggen, men det kan godt være du ikke helt kan finde lige præcis det der passer til dit hjem. Er det tilfældet er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid glade for at blive kontaktet med forespørgsler om billeder vi ikke har på hjemmesiden eller spørgsmål om hvilke billeder der kan hænge sammen på væggen. Du er velkommen til at sende og et foto fra dit hjem så vi kan rådgive du ud fra din stil og indretning.

No products in the cart