Martin Bay

Martin Bay

Passionen for naturen har været ledetråden, der har ført Martin Bay ind i biologien og igen videre til fotografiet. Med en baggrund som biolog er det – ja, naturligt – at Martin er draget af at dokumentere vores naturlige omgivelser med alle dens farver, kræfter og fortællinger.

”Naturen er min passion, og jeg er stadig fuld af forundring over de finurligheder, variationen, planter og dyr, der findes derude. Det er lysten til at dokumentere og vise det, som driver mig i mine billeder. At det, der måske umiddelbart kan se øde og goldt ud, er fuldt af liv, når man kigger nærmere efter.”

Martin Bay begyndte at fotografere, dengang det stadig foregik med film og mørkekammer. I dag fotograferer han digitalt, men glæden ved fotografiet er intakt, og han håber at kunne være med til at åbne danskernes, og verdens, øjne for naturen, der er lige omkring os.

Vi vil blive ved med at komme ud i hver en afkrog af Danmark og skabe nogle stærke skandinaviske serier. De kolde lande har et klima, vi elsker at fotografere i – med en særlig råhed og lys. Det vil vi gerne blive ved med at udforske, rejse rundt i og vise til resten af verden.

Nyeste fotokunst af Martin Bay

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit næste køb.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This