fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
Martin Bay Dansk fotograf

Martin Bay

Passionen for naturen har været ledetråden, der har ført Martin Bay ind i biologien og igen videre til fotografiet. Med en baggrund som biolog er det – ja, naturligt – at Martin er draget af at dokumentere vores naturlige omgivelser med alle dens farver, kræfter og fortællinger.

”Naturen er min passion, og jeg er stadig fuld af forundring over de finurligheder, variationen, planter og dyr, der findes derude. Det er lysten til at dokumentere og vise det, som driver mig i mine billeder. At det, der måske umiddelbart kan se øde og goldt ud, er fuldt af liv, når man kigger nærmere efter.”

Martin Bay begyndte at fotografere, dengang det stadig foregik med film og mørkekammer. I dag fotograferer han digitalt, men glæden ved fotografiet er intakt, og han håber at kunne være med til at åbne danskernes, og verdens, øjne for naturen, der er lige omkring os.

Vi vil blive ved med at komme ud i hver en afkrog af Danmark og skabe nogle stærke skandinaviske serier. De kolde lande har et klima, vi elsker at fotografere i – med en særlig råhed og lys. Det vil vi gerne blive ved med at udforske, rejse rundt i og vise til resten af verden.

Dansk Naturfotograf

Som Dansk fotograf søger jeg inspiration i den danske natur. For mig handler det om at finde naturen i landskabet og materialiser dem autentisk så det ikke bliver en romantisk fortolkning. Filosofien er at det simpleste kan være det smukkeste og stærkeste. Jeg bruger lyset til at få subtile detaljer og toner frem i fotografierne. Jeg bruger min egen erfaring på at finde landskabets linjer og kurver til enkle og unikke kompositioner.

Nyeste fotografier af Martin Bay

No products in the cart