Skal du have nye plakater til stuen? Så kan det være at vores fotokunst plakater er de helt rigtige billeder til at skabe stemningen i hjemmet. Vi er Maria Rosendal og Martin Bay der er bag Foto Factory. Sammen dyrker vi vores fælles passion for naturen og fotografiet. Det er altid et lille eventyr når vi rejser med vores to piger. Vi har været på opdagelse i mange lande, men vi er specielt betage af den nordiske natur. Naturfotografierne inkluder billeder fra små danske øer og de dramatiske bjerge på Færøerne og Skotland.

Fotokunst Plakater

Naturlige billeder til væggen

Vi printer vores plakater på kraftig papir for en holdbar og naturlig gengivelse af fotografiets farver og nuancer. Plakaterne kommer uden tekst for at bevare det enkle og ærlige udtryk. Billederne bliver printet og indrammet i Danmark så der er kort vej til dig. Vores fotografier viser naturen autentisk med naturlige farver. Vi tænker vores naturfotografi som et maleri, der kan tage lang tid at gøre færdig og kræver planlægning. Ofte tager det kun et splitsekund at tage et fotografi, men det færdige fotografi er en proces der tager lang tid inden man kan læne sig tilbage og nyde de færdige resultat og du har de perfekte billeder til væggen.

Billeder til væggen

Billeder til hjemmet

Foto Factory er specialister i at fange naturens skønhed og unikke lys. Det gør vi ved altid at have kameraet med når vi tager ud til de spændende områder vi fotografere. Vi bruger de bedste timer i naturen til at fotografere det helt rigtig motiv når lyset er bedst. Vi bruger lang tid på at planlægge hver tur og besøger ofte de samme steder flere gange. Det er ikke altid vi får det helt rigtig fotografi i første omgang. Vores mål med fotografiet er at inspirere jer med naturen og derfor skal vores billeder være inspirerende. Vi dyrker både naturen herhjemme i Danmark og i udlandet og som danske naturelskere har vi fundet de smukkeste danske steder og foreviget dem på måder, du ikke allerede har set tusind gange på postkort. En væg med plakater skaber stemning i stuen, gangen, soveværelset, køkkenet – eller hvor end, du ellers vil hænge billederne. De bløde, naturlige farver og konturer, skaber rolige og balancerede billeder til hjemmet. Der er mange forskellige måder du kan arrangere dine plakater til stuen. Vi elsker den enkle billedvæg, men er også vilde med hvor dynamisk du kan arrangere dine plakater på en vægreol.

Plakater til hjemmet

Inspiration med naturen

Det vigtigste for os er at inspirere dig med naturen. Gennem naturfotografi vil vi motivere dig til at gå i dialog med naturen og evt købe vores plakater til stuen. Vi er passionerede fotografer, der dyrker naturen  og den store natur holder aldrig op med at fascinere os! Vi har selv været på eventyr for at fange de helt rigtige øjeblikke og vi kan derfor stolt sige, at her er tale om dansk fotokunst. Med vores naturfotografier er du sikret fotokunst med skarphed, dybde og farvegengivelse, der holder i rigtig mange år. Vi tænker som nævnt naturfotografi som et maleri lige som skagens malerene der udnyttede det smukke lys ved skal for at fange den helt rigtige stemning. Det er også helt sydlige at vores Skagen plakater er inspirerer af de dygtige skagensmalere. Det kan derfor tager tid inden fotografierne bliver til de endelige billeder på væggen og man kan læne sig tilbage og nyde det færdige resultat på væggen.

Plakater Hjemmet

Billeder til væggen

Plakater og rammer er det traditionelle valg når det kommer til indretning med billeder til væggen. Vi printer vores naturfotografier på et kvalitetspapir så vores fotografier viser naturen oprigtigt med naturlige farver. Når fotografiet overføres til papir får det en ekstra dimension der bestemmes af papirets farve og struktur. Derfor er det vigtig at vælge et rigtig godt papir der giver fotografiet det helt rigtige udtryk og holder i mange år. Men en naturplakat fra Foto Factory får du naturen tæt på.

Vores plakatrammer er skræddersyet til vores plakater. Det enkle design fremhæver kvaliteten og farverne i fotografiet. På bagsiden af rammerne findes beslag for nem ophængning. Bestiller du plakater og billedrammer sammem modtager du plakaterne indrammet. Vores plakatrammer kommer med beslag på bagsiden så du nemt kan hæge plakaterne på væggen.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit næste køb.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Pin It on Pinterest