fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
Plakater til stuen

Plakater til stuen

Skal du have nye plakater til stuen? Så skal du måske have vores naturplakater.

Skal du have nye plakater til stuen? Så kan det være du skal lade os inspirer dig med en eller flere af vores mange plakater. Det kan være vores type plakater, i høj kvalitet, vil falde i din smag og være de helt rigtige billeder til at skabe en unik og personlig stemning i dit hjem. Gå på opdagelse blandt vores billeder til væggen her, og bliv betaget af de mange muligheder.

Skal et af vores naturfotografier pryde væggene i din stue?

Bag Foto Factory står vi, Maria Rosendal og Martin Bay. Sammen dyrker vi vores fælles passion for naturen og fotografiet. Det er altid et lille eventyr, når vi rejser med vores to piger. Vi har været på opdagelse med kameraet ved hånden i mange lande efterhånden, men vi er og bliver allermest betagede af den nordiske natur. Naturfotografierne inkluderer billeder fra små danske øer såvel som fra de dramatiske bjerge på Færøerne og Skotland. Kunne det være noget for dig at få et naturfotografi hjem at hænge i stuen? I så fald håber vi, at du vil finde det helt rigtige af slagsen her i udvalget.

Fotokunst Plakater

Naturlige plakater til væggen

Naturen kan noget ganske særligt, og det er det, vi forsøger at formidle og gengive på vores mange plakater til stuen med fantastiske naturmotiver. Vi printer vores plakater på kraftigt papir for en holdbar og naturlig gengivelse af fotografiets farver og nuancer. Plakaterne kommer uden tekst for at bevare det enkle og ærlige udtryk. Billederne bliver printet og indrammet i Danmark, så der er kort vej til dig.

Vores fotografier viser naturen autentisk med naturlige farver. Vi tænker vores naturfotografi som et maleri, der kan tage lang tid at gøre færdig, og som kræver en høj grad af planlægning. Ofte tager det kun et splitsekund at tage et fotografi, men det færdige fotografi er en proces, der tager lang tid, inden man kan læne sig tilbage og nyde det færdige resultat i form af den perfekte plakat til stuen eller et andet rum i boligen.

Billeder til væggen

Vidunderlige naturbilleder til hjemmet

Hos Foto Factory er vi specialister i at fange naturens skønhed og unikke lys. Det gør vi ved altid at have kameraet med, når vi tager ud til de spændende områder, vi fotograferer. Vi bruger de bedste timer i naturen til at fotografere det helt rigtige motiv, når lyset er allerbedst. Vi bruger lang tid på at planlægge hver tur og besøger ofte de samme steder flere gange. Det er ikke altid, vi får det helt rigtige billede i første omgang. Vores mål med fotografiet er at inspirere jer med naturen. Vi dyrker både naturen herhjemme i Danmark og i udlandet, og som danske naturelskere har vi fundet de smukkeste danske steder og foreviget dem på måder, du ikke allerede har set tusind gange på postkort.

En væg med plakater til stuen skaber stemning, og du kan selvfølgelig bruge plakaterne i ethvert rum i hjemmet – fra stuen og gangen til soveværelset og køkkenet. De bløde, naturlige farver og konturer skaber rolige og balancerede billeder til hjemmet. Der er mange forskellige måder, du kan arrangere dine billeder. Vi elsker den enkle billedvæg, men er også vilde med, hvor dynamisk du kan arrangere dine plakater på en vægreol hvor det er nemt at skifte og omarrangere.

Plakater til hjemmet

Bliv inspireret til køb af plakater til stuen fra Foto Factory

Det vigtigste for os er at inspirere dig med naturen. Gennem naturfotografi vil vi motivere dig til at gå i dialog med naturen og købe vores plakater til stuen for også at kunne nyde naturen, når du er indendørs. Vi er passionerede fotografer, der dyrker naturen, og den store natur holder aldrig op med at fascinere os! Vi har selv været på eventyr for at fange de helt rigtige øjeblikke, og vi kan derfor stolt sige, at her er tale om dansk fotokunst. Med vores naturfotografier er du sikret fotokunst med skarphed, dybde og farvegengivelse, der holder i rigtig mange år. Vi tilbyder fotografier for enhver smag, og det er lidt af en oplevelse at klikke sig rundt her i vores udvalg af plakater til stuen, der bare venter på at finde vej hjem i din bolig.

Billeder til stuen

Hvilken plakater til stuen kan du lide?

Plakater og rammer er det traditionelle valg, når det kommer til indretning med plakater. Vi printer vores naturfotografier på nøje udvalgt kvalitetspapir, så vores fotografier viser naturen oprigtigt med naturlige farver. Når fotografiet overføres til papir, får det en ekstra dimension, der bestemmes af papirets farve og struktur. Derfor er det vigtig at vælge et rigtig godt papir, der giver fotografiet det helt rigtige udtryk og holder i mange år. Med en plakat til stuen fra Foto Factory får du naturen tæt på.

Vores plakatrammer er skræddersyet til vores plakater. Det enkle design fremhæver kvaliteten og farverne i fotografiet. På bagsiden af rammerne findes beslag for nem ophængning. Bestiller du plakater sammen med passende rammer, modtager du plakaterne indrammet, så du ikke skal gøre andet end at finde den helt rigtige placering i hjemmet og hænge de valgte plakater op her. Rigtig god fornøjelse med dine nye plakater til stuen!

No products in the cart