Danmark plakater

Kyster, fjorde, skrænter og grønne skove

Lad forblæste kyster, stille fjorde, stejle skrænter og grønne skove sætte stemningen i dine rum. Foto Factorys Danmark-serie er en kollektion af fotografier fra de danske yderområder, der stiller skarpt på naturen, de unikke kulturlandskaber og det helt særlige nordiske lys og farver, som er lige omkring os.

Se plakaterne 〉

Danmark Plakater
Sort-hvid plakater

Nordisk sort-hvid – enkelt og roligt

En række sort-hvid fotografier med fokus på det smukke i enkelheden. Foto Factory har ladet sig inspirere af det japanske begreb Wabi Sabi der handler om at sætte pris på det slidte, uperfekte og unikke. Fotografierne er alle fra naturen og de enkle motiver giver ro og lyst til fordybelse.

Se plakaterne 〉

Sort-hvid plakater
København plakater

Urbane oaser og grønne pusterum

Byen er andet end cafeer og trafik. Inde blandt det voksende virvar af nye bygninger findes stadig små oaser, hvor man kan få følelsen af at være i det fri, og hvor den grønne tilfældighed råder. Det er her, vi selv søger hen, når vi trænger til en pause i byen, og det er temaet, vi arbejder med i denne kollektion.

Se plakaterne 〉

Danmark København
Færøerne plakater

Utæmmet, uopdaget og uendeligt smukt

Foto Factory lancerer nu en række plakater fra Færøerne til porteføljen af fotokunst. Landskabet og klimaet på de færøske øer er råt, utæmmet og for mange også ukendt, og det er den særlige færøske natur i al sin dramatik og poesi, der står i centrum for den nye Föroyar-serie.

Se plakaterne 〉

Plakater Færøerne
Skotland plakater

Eventyr, dramatik og bjerge

Tag med på en rejse ud i Skotlands dramatiske natur, der har været inspirationskilden og startskuddet til Foto Factory. Bliv henført af det barske landskab med serien af fotografier fra det smukke skotske højland og fjerne, forblæste øer.

Se plakaterne 〉

Plakater Skotland
Foto Factory tager smukke naturbilleder, der udstråler en sådan smuk ro, at universet står stille. Malene Marie Møller

boligcious.dk

Plakater

Plakater med fotografi

Plakater fra Foto Factory er tryk eller print på kraftig miljøvenligt papir. Papiret er syrefrit og gengiver farver og toner på en ægte og naturlig måde. Plakaterne falmer ikke ikke selvom de er udsat for sollys. Plakaterne passer perfekt i vores rammer der findes i eg og sort aluminium.

Plakater fotografi

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit næste køb.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This