Danmark

Kyster, fjorde, skrænter og grønne skove

Lad forblæste kyster, stille fjorde, stejle skrænter og grønne skove sætte stemningen i dine rum. Foto Factorys Danmark-serie er en kollektion af fotografier fra de danske yderområder, der stiller skarpt på naturen, de unikke kulturlandskaber og det helt særlige nordiske lys og farver, som er lige omkring os.

Se plakaterne 〉

København

Urbane oaser og grønne pusterum

Byen er andet end cafeer og trafik. Inde blandt det voksende virvar af nye bygninger findes stadig små oaser, hvor man kan få følelsen af at være i det fri, og hvor den grønne tilfældighed råder. Det er her, vi selv søger hen, når vi trænger til en pause i byen, og det er temaet, vi arbejder med i denne kollektion.

Se plakaterne 〉

Færøerne

Utæmmet, uopdaget og uendeligt smukt

Foto Factory lancerer nu en række plakater fra Færøerne til porteføljen af fotokunst. Landskabet og klimaet på de færøske øer er råt, utæmmet og for mange også ukendt, og det er den særlige færøske natur i al sin dramatik og poesi, der står i centrum for den nye Föroyar-serie.

Se plakaterne 〉

Skotland

Eventyr, dramatik og bjerge

Tag med på en rejse ud i Skotlands dramatiske natur, der har været inspirationskilden og startskuddet til Foto Factory. Bliv henført af det barske landskab med serien af fotografier fra det smukke skotske højland og fjerne, forblæste øer.

Se plakaterne 〉

Foto Factory tager smukke naturbilleder, der udstråler en sådan smuk ro, at universet står stille.

Malene Marie Møller

boligcious.dk

Plakater med fotografi

Plakater fra Foto Factory er tryk eller print på kraftig miljøvenligt papir. Papiret er syrefrit og gengiver farver og toner på en ægte og naturlig måde. Plakaterne falmer ikke ikke selvom de er udsat for sollys. Hver plakat kommer med stempel på bagsiden så forsiden er uden forstyrende tekst. Plakaterne passer perfekt i vores rammer der findes i naturlig eg og sort aluminium.

Plakater fotografi