fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk

Naturplakater

Vi printer vores naturplakater på papir fra det velkendte mærke Hahnemühle. Papiret sikre et kvalitets print med lang holdbarhed og naturlig gengivelse af fotografiets farver og nuancer. Vi producerer vores plakater i Danmark så der er kort vej til dig. Kvalitetet er vores mærkesag og alle print og rammer er efterset for fejl inden vi sender til dig. Med vores naturfotografierne håber vi at inspirere dig til at gå i dialog med naturen og hente den hjem til dine rum med motiver, der taler til netop dig. Nedenfor finder du vores naturplakater opdelt i kategorier så det er nemt at finde de der passer til din stil. Vi producerer vores plakater som store natur plakater og små størrelser der passer perfekt til dit hjem.

Naturplakater

Danmark plakater

Kyster, fjorde, skrænter og grønne skove

Lad forblæste kyster, stille fjorde, stejle skrænter og grønne skove sætte stemningen i dine rum med fotokunst plakater. Her finder du en kollektion af plakater fra de danske yderområder, der stiller skarpt på naturen, de unikke kulturlandskaber og det helt særlige nordiske lys og farver, som er lige omkring os.

Se plakaterne 〉

Naturplakater Færøerne

Færøerne plakater

Utæmmet, uopdaget og uendeligt smukt

Se serien af naturplakater med fotografier fra Færøerne. Landskabet og klimaet på de færøske øer er råt, utæmmet og for mange også ukendt. Det er den særlige færøske natur i al sin dramatik og poesi, der står i centrum for Føroyar-seriens fotografier.

Se plakaterne 〉

Plakater København

København plakater

Urbane oaser og grønne pusterum

Byen er andet end cafeer og trafik. Inde blandt det voksende virvar af nye bygninger findes stadig små oaser, hvor man kan få følelsen af at være i det fri, og hvor den grønne tilfældighed råder. Det er her, vi selv søger hen, når vi trænger til en pause i byen, og det er temaet, vi arbejder med i disse fotokunst plakater.

Se plakaterne 〉

Plakater sort hvid

Sort-hvid naturplakater

Nordisk sort-hvid – enkelt og roligt

Find en sort-hvid fotokunst plakat med fokus på det smukke i enkelheden. Foto Factory har ladet sig inspirere af det japanske begreb Wabi Sabi der handler om at sætte pris på det slidte, uperfekte og unikke. Fotografierne er alle fra naturen og de enkle motiver giver ro og lyst til fordybelse.

Se plakaterne 〉

Fotokunst plakater

Skotland plakater

Eventyr, dramatik og bjerge

Tag med på en rejse ud i Skotlands dramatiske natur. Skotland har været inspirationskilden og startskuddet til Foto Factory. Bliv henført af det barske landskab med serien af naturplakater fra det smukke skotske højland og fjerne, forblæste øer.

Se plakaterne 〉

Plakatrammer

Plakatrammer

Plakatrammer i eg og aluminium

Foto Factory laver fotokunst plakater som rigtig print på kraftig miljøvenligt papir. Papiret er syrefrit og gengiver farver og toner på en ægte og naturlig måde. plakaterne falmer ikke ikke selvom de er udsat for sollys og de passer perfekt i vores rammer der findes i eg og aluminium.

Se plakatrammer 〉

Foto Factory tager smukke naturbilleder, der udstråler en sådan smuk ro, at universet står stille.
Malene Marie Møller

boligcious.dk

No products in the cart