Danmark plakater

Kyster, fjorde, skrænter og grønne skove

Lad forblæste kyster, stille fjorde, stejle skrænter og grønne skove sætte stemningen i dine rum med fotoplakater. Her finder du en kollektion af plakater fra de danske yderområder, der stiller skarpt på naturen, de unikke kulturlandskaber og det helt særlige nordiske lys og farver, som er lige omkring os.

Se plakaterne 〉

Fotokunst plakater

Færøerne plakater

Utæmmet, uopdaget og uendeligt smukt

Se serien af naturplakater med fotografier fra Færøerne. Landskabet og klimaet på de færøske øer er råt, utæmmet og for mange også ukendt. Det er den særlige færøske natur i al sin dramatik og poesi, der står i centrum for Føroyar-seriens fotografier.

Se plakaterne 〉

Plakater Færøerne

København plakater

Urbane oaser og grønne pusterum

Byen er andet end cafeer og trafik. Inde blandt det voksende virvar af nye bygninger findes stadig små oaser, hvor man kan få følelsen af at være i det fri, og hvor den grønne tilfældighed råder. Det er her, vi selv søger hen, når vi trænger til en pause i byen, og det er temaet, vi arbejder med i disse fotoplakater.

Se plakaterne 〉

Danmark København

Sort-hvid plakater

Nordisk sort-hvid – enkelt og roligt

En række sort-hvid fotokunst plakater med fokus på det smukke i enkelheden. Foto Factory har ladet sig inspirere af det japanske begreb Wabi Sabi der handler om at sætte pris på det slidte, uperfekte og unikke. Fotografierne er alle fra naturen og de enkle motiver giver ro og lyst til fordybelse.

Se plakaterne 〉

Sort-hvid plakater

Skotland plakater

Eventyr, dramatik og bjerge

Tag med på en rejse ud i Skotlands dramatiske natur. Skotland har været inspirationskilden og startskuddet til Foto Factory. Bliv henført af det barske landskab med serien af naturplakater fra det smukke skotske højland og fjerne, forblæste øer.

Se plakaterne 〉

Fotoplakater Skotland
Foto Factory tager smukke naturbilleder, der udstråler en sådan smuk ro, at universet står stille.
Malene Marie Møller

boligcious.dk

Plakatrammer

Plakatrammer i eg og aluminium

Plakaterne fra Foto Factory er tryk eller print på kraftig miljøvenligt papir. Papiret er syrefrit og gengiver farver og toner på en ægte og naturlig måde. Fotografierne falmer ikke ikke selvom de er udsat for sollys og de passer perfekt i vores rammer der findes i eg og aluminium.

Se plakatrammer 〉

Fotokunst plakater

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit næste køb.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!