fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk

Danmark plakater

Lad forblæste kyster, stille fjorde, stejle skrænter og grønne skove sætte stemningen i dine rum. Serien af naturplakater fra Danmark er en samling af fotografier, der stiller skarpt på naturen med unikke naturfotografier, der fanger det særlige nordiske lys og farver. De fredfyldte natur plakater rummer en meditativ stilhed, der er behagelige for øjet og giver ro. Vi har både små og store plakater med natur, så du kan vælge den, der passer ind hos dig.

Viser 1–30 af 162 resultater

Naturplakater fra Danmark

Foto Factorys plakater med natur tager dig med på inspirationstur i den danske natur. Vores Danmarksplakater skal ikke være en romantisk fortolkning af naturen. Tværtimod. Vores filosofi er, at det simple kan være det smukkeste og stærkeste. Vi tænker som de dygtige skagensmalere, der brugte lyset til at få de små detaljer og toner frem på lærredet.

Vores plakater fra Danmark er en hyldest til den smukke danske natur, som vi skal huske at værdsætte hver eneste dag. Hos Foto Factory er vi stolte af at kunne forevige de fascinerende øjebliksbilleder af naturen og dele dem med andre. Vær med til at hylde den danske natur og hæng en Danmark plakat op på din væg. Har du nogle store vægge, så kan du vælge vores naturplakater i størrelsen 70x100cm.

Danmark plakater Skagen
Naturplakater Danmark

En naturplakat er som et maleri

Vi tænker vores fotografi som malerier, der kan tage lang tid at gøre færdig. Ofte tager det kun et splitsekund at tage et billede, mens andre gange er der tale flere minutter afhængig af lyset. Den færdige plakat er en proces, der tager tid, inden man kan læne sig tilbage og nyde resultatet på væggen.

God timing betyder alt, når man skal fange det perfekte øjeblik i naturen. I efterbehandlingen gør vi fotografierne simple og ærlige, da vi gerne vil fremhæve naturen i landskabet. Når fotografiet overføres til papiret, får det et ekstra lag, der bestemmes af papirets farve og struktur. Vi har valgt papir, der tilføjer billedet noget nordisk og rustikt og på den måde giver billedet detaljer og liv. Det er ikke nok, at det giver det rigtige udtryk. Det skal kunne holde i mange år, så vores plakater ikke falmer, og derfor vælger vi udelukkende kvalitetspapir.

Indret med Danmark plakat

Vi har valgt naturplakater til denne plakatvæg, så der er balance i farverne. Når der er balance i farverne, så skaber det en rolig og afslappende atmosfære i rummet. Du kan bruge billedet som indretningsinspiration til en enkel opsætning af en stor gallerivæg med danske fotografier. Vi har brugt et mix af mørke rammer i eg og natur eg. De sparsomme farver og de enkle plakatrammer giver gallerivæggen et enkelt udseende, der passer til sofaen og stolens mørkebrune farver. I forhold til grafiske billeder er fotografier et alternativ til væggen, der inspirerer til at gå i dialog med naturen. Med en Danmark plakat er der mulighed for at invitere naturen ind i hjemmet. Om du er til forblæste kyster, stille fjorde, stejle skrænter og grønne skove kan du finde en naturplakat til at sætte stemninger i dit hjem.

Har du brug for mere inspiration, hjælp at sammensætte en billedvæg eller har du spørgsmål? Så kan du kontakte os på hello@foto-factory.dk.

Danmark plakater

No products in the cart