natur Plakater fra Danmark

Lad forblæste kyster, stille fjorde, stejle skrænter og grønne skove sætte stemningen i dine rum. Serien af Danmark plakater er en samling af fotografier fra Danmarks natur. Foto Factory stiller skarpt på den danske natur med unikke naturfotografier der fanger det særlige nordiske lys og farver. De fredfyldte naturplakater rummer en meditativ stilhed der er behagelige for øjet og giver ro. Vi har både små og store plakater med natur så du kan finde den der passer hos os.

Naturplakater

Lad forblæste kyster, stille fjorde, stejle skrænter og grønne skove sætte stemningen i dine rum.

Danmark plakat

Foto Factorys naturbilleder tager jer med på inspiration i den danske natur. Det handler om at finde naturen i landskabet og materialiser dem autentisk. Vores Danmark plakater skal ikke være en romantisk fortolkning af naturen. Vores filosofi er at det simpleste kan være det smukkeste og stærkeste. Vi tænker som de dygtige skagensmalere der brugte lyset til at få subtile detaljer og toner på lærredet. Det er vores egen erfaring der hjælper med at finde landskabets linjer og kurver til at skabe de enkle og unikke kompositioner der indgår i vores billeder fra Danmark. Har du meget plads kan du vælge vores naturplakater i størrelsen 70x100cm.

Dueodde Bornholm plakat
Slåensø plakat

Natur plakat

Vi tænker vores fotografi som et maleri der kan tage lang tid at gøre færdig. Ofte tager det kun et split sekund at tage et billede ande gange er der tale om minutter afhængig af lyset. Den færdige Danmark plakat er en proces der tager lang tid inden man kan læne sig tilbage og nyde det færdige resultat på væggen. I efterbehandlingen gør vi fotografierne simple og ærlige. Når fotografiet overføres til papiret få det et ekstra lag der bestemmes af papirets farve og struktur. Det er med til at give fotografiet en ny dimension og materialisme. Vi har valgt papir der tilføjer fotografiet noget nordisk og rustikt og på den måde tilføjer billedet detaljer og liv. Det er ikke nok det giver det rigtige udtryk det skal holde i mange år så vores plakater ikke falmer.

Indretningstip

Vi har valgt naturplakater til denne billedvæg så der er balance i farverne. Du kan bruge billedet som indretnings inspiration til en enkel opsætning af en stor gallerivæg med danske fotografier. Vi har brugt et mix af mørke rammer i eg og natur eg. De sparsomme farver og de enkle plakatrammer giver gallerivæggen et enkelt udseende der passer til sofaen og stolens mørkebrune farver. I forhold til grafiske billeder er fotografier er et godt alternativ til væggen der inspirere til at gå i dialog med naturen. Med en Danmark plakat er en mulighed for at invitere naturen ind i hjemmet. Om du er til forblæste kyster, stille fjorde, stejle skrænter og grønne skove kan du finde en naturplakat til at sætte stemningen i dit hjem.

Danmark plakater

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit næste køb.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Pin It on Pinterest