Færøerne plakater

Færøernes natur er utæmmet, uopdaget og uendelig. Foto Factory har fokus på den færøske natur med disse naturplakater, der er en unik samling af fotografier fra Færøerne. Landskabet og klimaet på Færøerne er barske og for mange ukendt. Det er den særlige færøske natur i alt dens drama og poesi, der er centralt for de nye plakater. Færøerne plakater giver et indblik i naturen og kulturen der findes her ude i Nordatlanten. Se alle vores plakater fra Færøerne (plakatir føroyar) lige her.

Færøerne plakater

Færøerne plakater giver et indblik i naturen og kulturen der findes her ude i Nordatlanten. Se alle vores plakater fra Færøerne lige her.

Plakater Færøerne

Indretningstip

Plakaterne fra Færøerne skal vise den rå side af Færøerne. Foto Factory vil vise de voldsomme naturkræfter, klippeskrænter og fjerne steder uden for alfarvej. Vejret kan vende fra stilhed til storm lynhurtigt – det er uberegneligt, utæmmet og en afgørende faktor for livet heroppe. Det er det der er i fokus i vores fotografier fra Færøerne. Det første man møder når man kommer til Færøerne er de dramatiske kyster og Nordatlantens bølger.

Færøerne plakater

Vi har udvalgt plakater fra Færøerne til denne gallerivæg så der er balance i farverne. Det er moderne med gallerivægge og du kan bruge billedet til venstre som inspiration til en enkel opsætning. Vi er vilde med de sparsomme farver og de rå egerammer der gør sig godt med det gamle skrivebord. I forhold til grafiske billeder syntes vi fotografier er et godt alternativ til væggen.

Med naturplakater fra Færøerne giver vi dig chancen for at invitere naturen ind i dit hjem med fotografier der viser den Færøske natur i al sin pragt.

Plakaterne indeholder billeder fra de smukkeste områder på Færøerne. Så hvad enten du er til forblæste kyster, grønne bølger eller rustikke hytter, så er der en plakat for dig.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit næste køb.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This