Plakatrammer

Foto Factorys plakatrammer er skræddersyet til vores plakater. Det enkle design fremhæver kvaliteten og farverne i fotografiet. Rammerne er med 2mm glas, der modstår ridser og afslutter din indramning eksklusivt. På bagsiden af rammerne findes beslag for nem ophængning. Bestiller du plakater og billedrammer sammem modtager du plakaterne indrammet. Find alle vores plakatrammer nedenfor.

Plakatrammer og billedrammer

Plakatrammer i massiv eg

Vores billedrammer i massivt egetræ forstærker det naturlige look og giver en klassisk afslutning på indramningen. Vi laver alle vores egerammer i kvalitets træ. Du kan vælge plakatrammerne i natur, mørk, sort og hvid. Det er din indretning og stil der afgør valget. Vælg din favorit ramme nedenfor.

Plakatrammer i aluminium

Billedrammerne i aluminium har en smal profil der giver et meget enkelt og minimalistisk udseende. Rammerne giver en moderne og enkle afslutning på fotografiet. Rammerne få i hvid og sort. Det er din indretning og stil der afgør hvilken ramme du skal vælge. Find din aluminiums ramme nedenfor.

Plakatrammer i høj kvalitet

Vores plakatrammer er fremstillet så de kan klare transporten fra os til dig. Skulle det alligevel gå galt så sender vi et nyt print og ramme til dig. Vi gør alt vi kan for at sikre vores kunder mod uheld og skader. Vi har specialkasser og bruger indlæg for at beskytte billederne. Det kan dog gå galt, men det løser vi så du hurtigt kan få dit billede på væggen.

Billedrammer og plakatrammer

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit næste køb.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Pin It on Pinterest