Plakatrammer

Foto Factorys plakatrammer er skræddersyet til vores plakater, og vi er vilde med, hvordan det enkle design fremhæver kvaliteten og farverne i det enkelte fotografi. Vores plakatrammer er med 2mm glas, der modstår ridser og giver en eksklusiv indramning af dine udvalgte plakater. På bagsiden af rammerne findes beslag, der sikrer nem og hurtig ophængning. Bestiller du plakater og plakatrammer i samme ordre, modtager du plakaterne indrammet, så de er klar til, at du kan hænge dem op på din ønskede placering med det samme. Lettere bliver det ikke. Find alle vores rammer til plakater nedenfor, og bestil i dag.

Plakatrammer og billedrammer

Plakatrammer i massiv eg

Vores plakatrammer i massivt egetræ understøtter det naturlige tema på vores plakater og giver en klassisk afslutning på indramningen. Vi laver alle vores egerammer i det bedste kvalitetstræ, og her får du således rammer til plakater, der holder sig flotte i mange år. Du kan vælge plakatrammerne i natur, mørk, sort og hvid og selvfølgelig frit mikse og matche forskellige plakatrammer med hinanden for at opnå netop det udtryk på din billedvæg, du drømmer om. Det er din indretning og personlige stil, der afgør valget. Vælg dine favoritrammer nedenfor.

Plakatrammer i aluminium

Plakatrammerne i aluminium har en smal profil, der giver et meget enkelt og minimalistisk udtryk til din ramme. Disse rammer sikrer en moderne og meget enkel indramning af dine valgte fotografier, og rammerne fås i både sort og hvid. Igen er det din indretningsstil og dine personlige præferencer, der bestemmer hvilke plakatrammer, du skal vælge. Find din næste aluminiumsramme nedenfor. 

Sikker transport af plakatrammer fra os til dig

Uanset om du vælger plakatrammer i egetræ eller plakatrammer i aluminium, er vores rammer til plakater fremstillet i en høj kvalitet, så de kan klare transporten fra os til dig. Skulle det alligevel gå galt, så sender vi selvfølgelig et nyt print og en ny plakatramme til dig. Vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre vores kunder mod uheld og skader, og vores varer pakkes altid i specialkasser med indlæg for at beskytte billederne. Det kan dog gå galt, men det løser vi, så du aldrig skal vente længe på at få dit billede op på væggen.

 

Køb rammer til plakater i mange modeller hos Foto Factory

Hos Foto Factory brænder vi for unik plakatkunst i form af gennemførte kvalitetsfotografier, der selvfølgelig skal i ramme for at beskyttes bedst muligt og kunne hænges op på væggen. Vælg blandt mange forskellige rammer til plakat her, og hold dig ikke tilbage i forhold til at få bestilt dine ønskede rammer hjem.

Du kan sagtens købe plakatrammer hos os, selvom du ikke også lægger et fotografi med i bestillingen, men er du her derimod for at købe ny kunst til hjemmet, er det helt oplagt, at du slår to fluer med et smæk og bestiller dine fotografier og plakatrammer sammen. På den måde sparer du også tiden på at få fotografierne sat ind i rammerne, når de ankommer. Den del klarer vi nemlig, så fotografierne er lige til at hænge op og kan nydes med det samme. 

Billedrammer og plakatrammer

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit næste køb.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Pin It on Pinterest