fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk

Plakatrammer

En flot fotoplakat skal selvfølgelig i ramme. Derfor tilbyder vi plakatrammer, der er skræddersyet til vores plakater. En velvalgt ramme skaber hurtigt et mere elegant udtryk, og vi er vilde med, hvordan det enkle design fremhæver kvaliteten og farverne i det enkelte fotografi, så det virkelig kommer til sin ret.

Vores plakatrammer er med 2 mm glas eller plexiglas, der modstår ridser og giver en eksklusiv indramning af dine udvalgte plakater. På bagsiden af rammerne findes beslag, der sikrer nem og hurtig ophængning. Bestiller du plakater og plakatrammer i samme ordre, modtager du plakaterne indrammet, så de er klar til, at du kan hænge dem op på din ønskede placering med det samme. Lettere bliver det ikke. Find alle vores plakatrammer nedenfor, og bestil i dag.

Plakatrammer og billedrammer

Egetræsrammer i massiv eg

Vores plakatrammer i massivt egetræ understøtter det naturlige tema på vores plakater og giver en klassisk afslutning på indramningen. Vi laver alle vores egerammer i det bedste kvalitetstræ, og her får du således rammer til plakater, der holder sig flotte i mange år. Du kan vælge egetræsrammer i blandt andet naturfarvet eg, mørk eg, sort eg og hvid eg, så du kan vælge din foretrukne farve eller kombinere forskelligt farvede plakatrammer for at opnå netop det udtryk på din billedvæg, du drømmer om. Det er din indretning og personlige stil, der afgør valget, så tag et kig på mulighederne, og find dine favoritrammer nedenfor.

Billedrammer i aluminium

Plakatrammerne i aluminium har en smal profil, der giver et meget enkelt og minimalistisk udtryk til din ramme. Disse rammer sikrer en moderne og meget enkel indramning af dine valgte fotografier, og rammerne fås i både sort og hvid. Igen er det din indretningsstil og dine personlige præferencer, der bestemmer hvilke plakatrammer, du skal vælge, og rammerne fås i mange forskellige mål, så du altid har mulighed for at finde en ramme, der matcher den plakat, du ønsker indrammet. Find din næste aluminiumsramme nedenfor.

Sikker transport af plakatrammer fra os til dig

Uanset om du vælger plakatrammer i egetræ eller plakatrammer i aluminium, er vores rammer til plakater fremstillet i en høj kvalitet, så de kan klare transporten fra os til dig. Skulle det alligevel gå galt, så sender vi selvfølgelig et nyt print og en ny plakatramme til dig. Vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre mod uheld og skader, og der pakkes vores varer altid i specialkasser med indlæg for at beskytte billederne. Det kan dog gå galt, men det løser vi på ingen tid, så du aldrig skal vente længe på at få den helt rigtige plakatramme hjem og få hængt dit valgte motiv op.

Køb rammer til plakater i mange modeller hos Foto Factory

Hos Foto Factory brænder vi for unik plakatkunst i form af gennemførte kvalitetsfotografier, der selvfølgelig skal i den rette plakatramme for at beskyttes bedst muligt og kunne hænges op på væggen. Vælg blandt mange forskellige plakatrammer her, og hold dig ikke tilbage i forhold til at få bestilt dine ønskede rammer hjem.

Du kan sagtens købe plakatrammer hos os, selvom du ikke også lægger et fotografi med i bestillingen, men er du her først og fremmest for at købe ny kunst til hjemmet, er det helt oplagt, at du slår to fluer med ét smæk og bestiller dine fotografier og plakatrammer sammen. På den måde sparer du også tiden på at få fotografierne sat ind i rammerne, når de ankommer. Den del klarer vi nemlig, så fotografierne er lige til at hænge op og kan nydes med det samme.

Billedrammer og plakatrammer

No products in the cart