fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
sort-hvid fotokunst

Sort-hvid fotokunst – enkelt og roligt

Enkel sort hvid fotokunst fra Foto Factory der passer til enhver indretning.

Foto Factorys serie med sort-hvid fotokunst er plakater med sort-hvide fotografier. Plakaterne har fokus på det smukke og enkle i naturen. Foto Factory har ladet sig inspirere af det japanske begreb Wabi Sabi, der handler om at sætte pris på det slidte, uperfekte og unikke. Alle fotografierne er fra naturen og de enkle motiver skaber ro og giver lyst til fordybelse.

Sort hvide billeder

Fotografierne der er brugt til plakatserien er taget over flere år forskellige steder i Danmark. Det er vigtig at vise de særegne områder og sætte fokus på naturen der i sin enkelhed kan give os uendelig mange oplevelse. De fleste motiver er fra kysterne, men vi har også inkluderet fotografiet fra Råbjerg Mile for at få dette fænomen med i serien. Kysterne er et af de steder hvor naturen ikke altid kan tæmmet og stadig udvikle sig.

Sort-hvid fotokunst

Sort-hvid fotokunst er enkelt og passer til enhver indretning, hvilket er i kontrast til vores naturplakater der har forskellige farver og toner. For at forstærke de naturskønne motiver bruges papir fra anerkendte Hahnemühle med tekstur og struktur. Dette forstærker forstærker motiverne og giver et eksklusivt resultat. Plakaterne er printet med blæk der er lysægte så de holder i mange år.

Sort hvide fotoplakater

Fotografiet i Råbjerg mile blev taget en dag hvor sandet føg over milen og man kunne fornemme hvordan milen bevæger sig i landskabet. Det var en kold og regnfuld oktober dag hvor vinden suser ude fra vest og det er umuligt ikke at få vand og sand på linsen.

På Læsø har vi fotografere plakaten længsel der viser båden “Rullen” en blæsende vinterdag. Båden er fortøjret her hver dag uafhængig af vind og vejr. Her er ingen kære mor og båden ældes langsomt med støt og roligt. Vi besøgte også den sydfynske ø Avernakø. Plakaten stilhed viser havet og en lille bro en tidlig morgen hvor alt stille og nærmest gået i stå. Det eneste der høres er en traktor der brummer langs vejen der går fra den ene ende til den anden af øen.

Sort-hvid plakat

Plakaten kontrast viser en stien der fører dig over klipperne og ud til vandet på den barske klippekyst. Solen bager på de mørke klipperne der skaber en skarp kontrast med den lyse himmel. Plakaten er fotograferet på Bornholm ved de smukke helligdomsklipper hvor Bornholms natur er noget af det mest storslåede nature i Danmark. Her bryder klipperne vandet og danner kontrast mellem de hårde sten og det bløde vand. Vi har også fotografere klipperne yderst på kysten ved Gudhjem en dag hvor vandet ligger blikstille og disen visker horisonten ud.

På Samsø har vi fotograferet en lille badebro der fører dig henover stenene og ud på det åbne vand. Denne morgen er horisonten skjult af dis og man kan ikke lade være med at nyde kaffen på stranden og drømme sig væk.

Se alle vores vores sort hvid plakater.

No products in the cart