Ny sort-hvid fotokunst fra Foto Factory

Foto Factorys serie med sort-hvid fotokunst er planter med sort-hvide fotografier der har fokus på det smukke og enkle i naturen. Foto Factory har ladet sig inspirere af det japanske begreb Wabi Sabi, der handler om at sætte pris på det slidte, uperfekte og unikke. Alle fotografierne er fra naturen og de enkle motiver skaber ro og giver lyst til fordybelse.

Sort-hvid fotokunst

Plakaten linie viser linier i sandet i vandreklitten Råbjerg Mile. Fotografiet blev taget en dag hvor sandet føg over milen og man kunne fornemme hvordan milen bevæger sig i landskabet. Det var en kold og regnfuld oktober dag hvor vinden suser ude fra vest og det er umuligt ikke at få vand og sand på linsen. Netop det er med til at skabe dette fotografi.

Sort-hvid fotokunst

Fotografierne der er brugt til plakatserien er taget over flere år forskellige steder i Danmark. Det er vigtig at vise de særegne områder og sætte fokus på naturen der i sin enkelhed kan give os uendelig mange oplevelse. De fleste motiver er fra kysterne, men vi har også inkluderet fotografiet fra Råbjerg Mile for at få dette fænomen med i serien. Kysterne er et af de steder hvor naturen stadig for lov til at udvikle sig også selv om det ikke altid er til vores fordel. Der er motiver fra øerne Samsø, Bornholm, Læsø og Avernakø.

Sort-hvid fotokunst

Sort-hvid fotokunst er mere enkelt og passer til enhver indretning, hvilket er i kontrast til Danmark-seriens der har mange forskellige farver og toner. For at forstærke de naturskønne motiver bruges papir fra anerkendte Hahnemühle med tekstur og struktur. Dette forstærker forstærker motiverne og giver et eksklusivt resultat. Plakaterne er printet med blæk der er lysægte så de holder i mange år.

Du kan se alle vores sort-hvid plakater lige her: Sort hvid plakater.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit næste køb.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This