fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk

Drone plakater

Hos Foto Factory har vi et stort udvalg af droneplakater fra Danmarks natur. Plakaterne, er med drone billeder taget fra luften med en drone. En droneplakater har et helt særligt perspektiv og luftfotografering har helt specielle muligheder for at indfange naturens storhed fra luften. Dronefotografi er anderledes end traditionel fotografi, da dronen fjernstyres fra jorden og befinder sig et anden sted en fotografen. Drone billeder kan ofte hænges lodret eller vandret, hvis de er taget direkte oppefra og ned. Hos Foto Factory er drone billederne taget med en professionel drone så fotografierne nemt kan førstørres til store plakater. Foto Factory er førende inden for naturfotografi i Danmark og er kendt for deres gode kvalitet. Vores droneplakater er digitalprint på  kvalitets papir. Find din droneplakat lige her!

Drone Plakater Luftfoto

Hvad er en god drone plakat

Det kan være svært at forstille sig hvordan landskabet ser ud fra luften inden man sender dronen afsted. Det kan være fortryllende at se tingene på en ny måde. Og se hvordan landskabet folder sig ud under dronen. Du ser ligepludselig skyernes spejlinger i silkeborgsøernes vand. Det kan også være du ser hvordan bølgerne ruller ind langs kysten inden de brydes mod stranden. At finde det helt rigtig fotografi med dronen tager tid.

Udfordringer ved drone fotografi

De to største udfordringer ved at fotografere fra luften er regn og vind. Vand ødelægger hurtigt dronen og der kommer vand på droneobjektivet. Det er også svært hvis det blæser for meget og det simpelthen ikke er forsvarligt at flyve med dronen. Vi prøver dog at flyver selv om det kan være svært for det er ofte når vejret viser tænder de mest spændende motiver findes. 

Den rigtige drone plakat

Mange af vores billeder med dronen er billeder der er taget direkte ned på landjorden. Det giver ofte nogle enkle billeder der både kan hænges vandret og horisontalt. Samtidig er det også gode billeder til at vise detaljer der ikke ses med traditionelt fotografi. Vi forsøger dog hele tiden at eksperimentere og skabe nye motiver. Vi håber, vi har nogle drone plakater du kan li!

Har du brug for mere inspiration, hjælp at sammensætte en billedvæg eller har du spørgsmål? Så kan du kontakte os på hello@foto-factory.dk.

No products in the cart