fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
Maria Rosendal

Maria Rosendal

Fotograf Maria Rosendal behøver ikke kigge langt efter nye motiver til sin fotokunst – hun ser dem overalt – og hun har altid sit kamera med sig, hvad enten dagens fotosafari går til fjerne nordatlantiske øer eller bare lige uden for hoveddøren i København.

”Hele verden har ændret sig for mig, efter jeg er begyndt at fotografere. Jeg ser motiver overalt – linjer, former, skygger og fortællinger. Jeg føler mig næste nøgen uden et kamera og bruger fotografiet som en slags meditation, der hjælper mig til at være mere i nuet,” fortæller hun.

Maria Rosendals tilgang til fotografi bunder i en utrættelig fascination for naturen, og hendes blik er ofte rettet mod de steder, hvor mennesket har sat sit aftryk i den.

”Jeg ser ofte motiver i de spor, som vi mennesker efterlader os; en lille hytte i skoven, stier, der mødes, spor i sandet, som man kan læse sine egne historier ind i. Det er når naturen møder det menneskeskabte, at jeg går tæt på. Den store natur kan være enormt overvældende, og jeg prøver at samle nogle af indtrykkene i mine fotografier. For på den måde at vise, at selv den mindste detalje rummer sin egen skønhed – så længe du fokuserer på den.”

Nyeste fotokunst af Maria Rosendal

No products in the cart