fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk

Vandrette plakater

Opdag vores udvalg af vandrette plakater, der perfekt fanger essensen af den skandinaviske natur. Vores aflange plakater er omhyggeligt udvalgt for at bringe harmoni og ro ind i ethvert rum. Hver plakat reflekterer den unikke skønhed i Danmarks landskaber, fra de brede kyster til de dybe skove. Perfekt til at tilføje et strejf af natur til dit hjem eller kontor.

Viser 1–24 af 45 resultater

Vandret Fyrtårn plakat

Liggende plakater giver et andet udtryk

Vores fotoplakater er fascinerende at se på og bringer masser af god inspiration fra naturen – og ideer til at komme ud og besøge naturen. Vores billeder i vandret format passer til rum hvor en stor vandret plakat passer bedre end to store plakater på højkant.

Vores vandrette plakater er et godt alternativ til mere traditionelle lodrette plakater. Traditionelt var 24×36 tommer den mest almindelige standardstørrelse for plakat og posters. Med tiden er der kommer mange størrelse til og i dag findes der et utal af størrelser og standarder. Hos Foto Factory laver vi vores liggende billeder i A5 (15x21cm), A4 (21×29,7cm), A4 (29,7x42cm), 50x70cm og endelig 70x100cm.

Horisontale plakater med naturmotiver

Det brede perspektiv, som en vandret plakat tilbyder, giver en helt særlig effekt i indretningen. Du kan købe vores plakater, som de er, eller få dem indrammet i kvalitetsrammer, før vi sender plakaterne afsted til dig. Det gør det nemt for dig at hænge plakaterne op med det samme, når du modtager dem med posten.

Mange har allerede valgt placering af de vandrette plakater og kan slet ikke vente med at få ny kunst op at hænge, og vi tør godt at garantere dig, at du vil blive imponeret, når du får de valgte plakater op og virkelig kan begynde at nyde dem. Fotografierne har en forunderlig dybde og skarphed, der får det til at føles nærmest, som at være på lokationerne selv – og måske de netop vil give dig lyst til at rejse og begive dig ud på eventyr på egen hånd. 

Køb vandrette plakater fra Foto Factory

Hos Foto Factory er vi førende inden for naturfotografi i Danmark og kendte for vores høje kvalitet. Plakaterne er printet på fint Hahnemühle-papir, og her i sortimentet kan du vælge imellem flere vandrette plakater med forskellige motiver fra naturen.

En horisontal plakat passer godt til rum, hvor en stor, vandret plakat vil se bedre ud på væggen end to store plakater på højkant. Det giver et panoramaagtigt view med mere bredde end højde, der nærmest kan få plakaten til at minde om et biograflærred. Forskellen er, at fotografiet ikke præsenteres i biografen, men i stedet hjemme på væggen hos dig, hvor det vil blive nydt mange gange hver eneste dag. Find dine foretrukne plakater her, og bestil i dag.

Indret soveværelse med naturens farver

No products in the cart