Vandrette plakater

Horisontale og vandrette plakater af naturen. Få billeder af danmarks natur som plakater i bredt format. Det brede perspektiv giver nogle andre muligheder med hensyn til indretning med fotokunst. Foto Factory har mange liggende og vandrette naturfotografier, der kan købes indrammet i kvalitetsrammer. Du kan vælge rammer i sort, hvid og natur. Naturbillederne er fra Danmark, Skotland og Færøerne. Fælles for fotografierne er imponerende dybde og skarphed der findes i billederne. Foto Factory er førende inden for naturfotografi i Danmark og er kendt for deres gode kvalitet. Plakaterne er print på fint Hahnemühle papir. Se vores liggende plakater nedenfor og find din favorit.

Liggende plakater giver et andet udtryk

Vores fotoplakater er fascinerende at se på og bringer masser af god inspiration fra naturen – og ideer til at komme ud og besøge naturen. Vores billeder i vandret format passer til rum hvor en stor vandret plakat passer bedre end to store plakater på højkant.

Vores vandrette plakater er et godt alternativ til mere traditionelle lodrette plakater. Traditionelt var 24×36 tommer den mest almindelige standardstørrelse for plakat og posters. Med tiden er der kommer mange størrelse til og i dag findes der et utal af størrelser og standarder. Hos Foto Factory laver vi vores liggende billeder i A5 (15x21cm), A4 (21×29,7cm), A4 (29,7x42cm), 50x70cm og endelig 70x100cm.

Find nye vandrette billeder hos Foto Factory

Hos Foto Factory tager vi altid billederne så vi får fotografier på højkant og liggende. Det er ikke muligt da det afhænger af kompositionen og stedet vi fotograferer. Det er dog ofte muligt og traditionelt er naturen ofte fotograferet i det brede format, der giver et panorama fotografi med mere bredde en højde. Det bredde format der er bygge ind i de fleste kameraer kommer fra film formate vi alle kender fra biografen.

Tag dig god tid til at gå på opdagelse blandt de mange muligheder, og bliv inspireret til at bruge fotokunst i bredformat i indretningen. Plakater i bredforat er helt fantastiske til at sætte en stemning, og hos os har du mulighed for at vælge plakater med lige det udtryk, du ønsker.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit næste køb.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Pin It on Pinterest