fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk

Sort hvid plakater

Sort hvid plakater med fokus på det smukke i enkelheden. Inspireret af naturen og det japanske begreb Wabi Sabi fotograferer vi det slidte, uperfekte og unikke. Fotografierne er alle fra naturen med elementer af det menneskeskabte og de enkle motiver skaber ro og lyst til fordybelse. Plakaterne er kvalitets print på kraftig Hahnemühle papir med en tekstur der fremhæver kontraster og detaljer. Plakaterne fra Foto Factory har fokus på enkle motiver der giver ro og lyst til fordybelse. Foto Factory er førende inden for naturfotografi i Danmark og er kendt for den gode kvalitet. Se og køb dine sort-hvid plakater nedenfor.

Indret med natur i sort hvid

PLAKATER I SORT HVID GIVER RO TIL FORDYBELSE

Har du et rum, som du plejer at bruge til at fordybe dig i dit arbejde eller hobby? Så kan du indrette væggene med sort-hvide plakater, der kan bidrage til den ro, du har brug for i rummet. Vores fotografier er alle fra naturen med elementer af det menneskeskabte som f.eks. en båd eller bro. Selvom et billede kun indeholder et enkelt og simpelt motiv, så er vores plakater kraftfulde i udtrykket, der kan drage dig dybt ind i landskabet. Når du kigger på billederne, så kan du fornemme den ro og uforstyrrethed, som motiverne indeholder.

STILREN OG KLASSISK INDRETNING MED SORT HVID BILLEDER

Noget af det der aldrig ser ud til at gå af mode, er den tidløse kombination af sort og hvid. Ønsker du en stilren, klassisk og tidløs indretning, så er sort-hvide fotografier det perfekte valg for dig. Du kan stort set hænge disse plakater op i ethvert rum, da billederne er nemme at bruge i indretningen. Der skal ikke tages hensyn til, om farverne passer til rummets indretning, da fotografierne er simple i deres udtryk. Selvom sort-hvide plakater er enkle at se på, så er de stadig meget udtryksfulde. Motivet og landskabet kommer mere til udtryk på fotografiet.

DANMARKS SMUKKE NATUR I SORT HVID

I Danmark er vi utrolig heldige at være omgivet af så meget smuk natur og grønne områder. Her har vi mange skove, strande og vandreklitter. Det er rart at være ude i naturen, hvor man kan få sand under fødderne, vind i håret og gå langs vandkanten. Her kan vi nemlig også få et lille afbræk fra vores vante omgivelser og den travle hverdag. Derfor er det heller ikke så sært, at mange danskeres udflugter foregår i naturen. Det er den oplevelse, vi ønsker at give til alle, der hænger en plakat op fra Foto Factory.

HYLD DEN DANSKE NATUR

Vi har valgt at hylde den danske natur ved at forevige nogle af udtrykkene i naturen som sort-hvide plakater. Motivet og detaljerne i naturen kommer mere til udtryk, når farverne fjernes. Vi vil gerne fremhæve alle de skønne detaljer, de fleste ofte overser. Vi ser det smukke i det uperfekte, det slidte og det vi normalt tager forgivet i hverdagen. Vi går højt op i at vores fotografier er ærlige og så tæt på naturen som muligt.

Foto Factory har en utrættelig fascination for den utæmmede natur, som formår at overraske os hver eneste gang. For os handler det om at fange udtrykket i naturen. Ofte der hvor naturen og det menneskabte mødes.

Sort hvid plakat med stilhed

No products in the cart