fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
Orø natur plakat til hjemmet

Naturfotografier fra Orø

Oplev Orøs skønhed og se vores billeder fra den smukke ø.

Vi træder ud af bilen og indånder den friske, saltede luft. Vi er på Orø, og vi kan mærke spændingen i vores maver. Vi er her for at tage nogle fotografier til Foto Factorys plakatkollektion, og vi kan allerede se det for os: En serie af smukke naturbilleder, som viser den smukke natur på Orø.

plakater naturbilleder fra Orø

Naturen på Orø

Vi går ad den smalle sti, der fører os ned til stranden. Solen er skjult bag skyer, og lyset er perfekt. Vi kan høre bølgerne rulle ind mod kysten, og vinden blæser i græsset der ligner bølgerne på havet.

Vi finder det perfekte sted til vores første billede – en åbenning i træerne med en fantastisk udsigt over vandet. Vi stiller vores kameraer op og tager billeder, mens vinden fejer hen over det bløde græs. Stemningen er magisk, og vi kan ikke lade være med at tage flere og flere billeder.

Vi går videre af stien langs kysten, hvor vi fascineres af de små både der ligger gemt i græsset. Vi tager billeder af de smukke urter der gror langs stien, det er tidsler og græsser der oplyses af den sidste sol. Vi bliver helt opslugt af den fantastiske udsigt over græsset mens solen forsvinder i horisonten.

Da solen er gået ned, er der stadig lys nok til at vi kan fotografere det særegne landskab der findes på Orø.

Endelig pakker vi vores udstyr sammen og trasker tilbage til bilen. Vi er trætte men tilfredse – vi har fanget nogle fantastiske naturfotografier, som vil pryde væggene i mange hjem. Vi er taknemmelige for at have haft muligheden for at opleve Orøs skønhed på denne måde, og vi glæder os allerede til vores næste fototur.

Indret stuen med natur plakat

Fakta om Orø

Orø er en lille ø i Isefjorden beliggende mellem Holbæk og Roskilde. Øen er kendt for sin smukke natur og charmerende landsbyliv.

Naturen på Orø er præget af fjorden og det bakkede terræn. Øen har en lang kystlinje med sandstrande og små bugter, som er ideelle til en svømmetur eller en picnic på stranden. Inde på øen findes skove, marker og enge, som byder på gode muligheder for vandreture og cykelture.

Orø er også kendt for sit rige fugleliv og er et populært sted for fuglekiggere. Øen har en stor bestand af vadefugle, og om sommeren kan man se ynglende traner.

Sådan kommer du til Orø

Der er to færger, der forbinder Orø med fastlandet. Denne ene færge sejler fra Holbæk en gang i timen. Den anden er en kabelfærge der sejler fra og Hammer Bakke hvert 20. minut. Færgerne sejler året rundt, og det er en smuk tur over fjorden, hvor man kan nyde den skønne udsigt over Isefjorden.

No products in the cart