Vi har en mission!

Foto Factory vil vise dig naturen med alle sine farver, former og teksturer. Vi er passionerede fotografer, der dyrker naturen både herhjemme og i udlandet, og den store natur holder aldrig op med at fascinere os.

Med vores fotokunst håber vi at inspirere dig til at gå i dialog med naturen omkring dig. Til at hente den hjem til dine rum med motiver, der taler til netop dig – og bevæge dig ud i den.

Fotogalleri i København

Vi gør altid vores yderste for at få det optimale billede i kassen og bruger det nyeste udstyr og teknik i vores arbejde.

I vores efterbehandling af billederne redigerer vi så lidt som muligt, så motiverne med deres farver og lys fremstår naturligt og autentisk. Du finder heller ingen tekst eller stempel på forsiden af vores fotokunst.

Fotograferne

Maria Rosendal og Martin Bay er parret bag Foto Factory. Sammen dyrker deres fælles passion for naturen og fotografi, når de med datteren Alberte drager på nye fotoeventyr.

Fotogalleri i København

Maria Rosendal

Maria Rosendal (f. 1978) udgør den ene del af duoen bag Foto Factory. Hun har en baggrund inden for markedsføring og entrepreneurship, men har altid fotograferet. En rejse til Skotland og mødet med højlandets uspolerede natur gav hende lysten til at forfølge fotografiet som levevej.

Martin Bay

Martin Bay (f. 1970) udgør den ene halvdel af duoen bag Foto Factory. Han er uddannet biolog og har forsket i insekt-DNA ved universitetet i Edinburgh. Han har fotograferet siden han var barn og jagtede guldsmede i sine forældres have. Siden 2013 har han levet af sit fotografi med Foto Factory.

Fotogalleri i København

Kom og se vores plakater og fotokunst i Foto Factorys galleri i København. Vi holder åbent når det passer dig.

Fotogalleri i København

Tidslinie

2016: Foto Factory besøger Færøerne i fire uger.

2016: Danmarks-serien udvides med 8 nye motiver.

2015: Skotlands-serien udkommer med 16 motiver fra Skotlands natur.

2015: Danmarks-serien udvides med 12 motiver.

2014: Danmarks-serien udkommer med 8 motiver.

2013: Foto Factory åbner galleri i København.

2012: Foto Factory får hjemmeside og webshop.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit næste køb.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This