fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk

Fotokunst København

Foto Factory ligger skjult blandt fiskerhytter og selvbyggede huse der omkranser fiskerhavnen i udkanten af ​​København. Den lille fiskerihavn har længe været en uopdaget plet af utæmmet natur i udkanten af ​​København.

Fotokunst i København

galleri og hjem i fiskerhavnen

Havnen fangede vores interesse som det perfekte sted at kombinere bolig, showroom og galleri med fotokunst i København. Huset var det ideelle sted at slå sig ned efter at have boet en årrække i Edinburgh, Skotland. Huset, er et selvbygger hus, købt i 2010. Efter 10 år i huset besluttede vi os for at omdanne huset og gøre det til den perfekte kulisse for vores naturfotografi. Formålet var at at skabe varme og blødhed, og holde alt organisk så det komplimentere vores fotokunst.

Fotokunst København

Ved at tilføje gardiner fik vi brudt det stærke lys fra de store vinduer. Det passer med den atmosfære vi tit prøver at indfange i vores billeder. Nu skaber lyset en beroligende atmosfære samtidig med at lyset skabe mønstre på væggene. Farverne er holdt i en palette af naturens nuancer så det harmonerer med vores fotografier.

Fotokunst Skagerak Konsol

Den glidende overgang mellem ude og inde var noget der var vigtig at få til at fungerere. Derfor har vi valgt bæredygtige materialer med naturens teksturer som stole i bæredygtigt rattan og certificeret egetræ. Vi har desuden suppleret med keramik og naturlige elementer som grønne og tørrede planter. Ikea køkkenet fik et nyt look med skræddersyede finerskabe af fyrretræ, det bringer naturen ind i køkkenet.

Køkken i Boathaus

Vi er nu flyttet ud af København og ud i naturen i kystbyen Tisvildeleje, men fiskerhavnen forbliver vores sted i byen. Bare 15 minutters cykeltur fra centrum er det nu det perfekte galleri og butik, der giver besøgende en chance for at opleve den eskapisme, vores arbejde skildrer. Det skal være en inspiration til at få naturen hjem eller inspiration til at komme ud i naturen. Vi vil nemlig gerne motivere vores kunder til at gå i dialog med naturen. Enten ved at få naturfotografier i hjemmet eller besøgen naturen.

Boathaus

Huset kan også lejes som den perfekte get-away i København. Huset er omhyggeligt moderniseret til at rumme 4-5 personer. Fra huset kan kan du se havnen, mens du spiser eller slappe af i stuen på første sal. Huset er fantastisk til længere ophold med privatliv, masser af plads og nær havnen med en stor tagterrasse. Du kan tage havnebussen ca 15 minutters gang fra huset til København centrum. Der er flere gode indkøbsmuligheder I lokalområdet på Sluseholmen eller i Sydhavnen 15-20 minutter gang fra huset. Lej huset direkte på Airbnb.

Boathaus airbnb rental Copenhagen

Naturfotografer

Maria Rosendal og Martin Bay er parret bag Foto Factory. Sammen dyrker de deres fælles passion for naturen og fotografi, når drager på eventyr med deres to piger. De har været på opdagelse i mange lande, men det er specielt den nordiske natur der har deres passion. Naturfotografierne inkluder billeder fra små danske øer til de dramatiske bjerge på Færøerne og Skotland.

Naturfotografer Danmark

Maria Rosendal

Maria Rosendal (f. 1978) udgør den ene del af duoen bag Foto Factory. Hun har en baggrund inden for markedsføring og entrepreneurship, men har altid fotograferet. En rejse til Skotland og mødet med højlandets uspolerede natur gav hende lysten til at forfølge fotografiet som levevej.

Martin Bay

Martin Bay (f. 1970) udgør den ene halvdel af duoen bag Foto Factory. Han er uddannet biolog og har forsket i insekt-DNA ved universitetet i Edinburgh. Han har fotograferet siden han var barn og jagtede guldsmede i sine forældres have. Siden 2013 har han levet af sit fotografi.

Autentiske naturbilleder

Vores fotografier viser naturen oprigtigt med naturlige farver. Vi tænker vores naturfotografi som et maleri der kan tage lang tid at gøre færdig. Ofte tager det kun et split sekund at tage et billede ande gange er der tale om minutter afhængig af lyset. Det færdig fotografi er en proces der tager lang tid inden man kan læne sig tilbage og nyde det færdige resultat på væggen.

Naturbilleder plakater

Når fotografiet overføres til papir får det et ekstra lag der bestemmes af papirets farve og struktur. Papiret er, i vores øjne, med til at give fotografiet en ny dimension og materialisme. Vi vælger papir der tilføjer fotografiet noget nordisk og rustikt så det på den måde tilføjer billedet detaljer og liv. Det er ikke nok det giver det rigtige udtryk det skal også holde i mange år så vores plakater ikke falmer og mister farverne. Billederne får naturen tæt på, skaber ro i boligen og styrker relationen til dine kunder og medarbejdere.

Fotogalleri København

Tidslinie

2022: Blokhus, Rødhus, Hune plantage

2022: Gotland

2021: Fanø

2021: Bornholm

2021: Vestkysten

2021: Vorupør

2021: Klitmøller

2020: Orø

2020: Bornholm

2020: Sæby

2020: Skagen

2019: Sverige

2019: Bovbjerg, høfde J

2019: Blåvand

2019: Rømø

2019: Rold Skov

2018: Anholt

2018: Ærø

2018: Silkeborg / Rye

2018: Fyn

2018: Kulhuse

2018: Tisvildeleje

2017: Klitmøller / Cold Hawaii

2017: Fur

2017: Mors

2017: Læsø

2016: København

2016: Færøerne

2015: Norge

2015: Fanø

2015: Samsø

2015: Møn

2015: Bornholm

2014: Skagen / Thorup Stand

2013: Galleri i København

2012: Foto Factory er online

2012: Isle of Wight

2012: Skotland

2012: Syd England

2012: Wales

 

No products in the cart