fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
Fotokunst

Fotokunst – JN Spedition Køge

Foto Factory har haft travlt med at dekorere væggene i det danske speditionsfirma JN-spedition. Dette er første del af udsmykninger at det innovative transport firma som har til huse i Herning og ny Køge.

Vi har sat over 100 billeder op på et par dage. De mindste billeder er blot 13 x 13 cm og de største er vores flotte digitale-stoftryk op til 140 x 260 cm. Vi arbejdet med forskelligt materiale når vi laver store dekorationsopgaver. Vore foretrukne valg er stoftrykket da det udover at være utroligt flot og robust er med til at forbedre akustikken betydeligt i gange, på store kontorer og i mødelokaler.

JN Spedition

Dette er, hvad vi gør i Foto Factory, og vi er meget stolte over at have vores fotografier på væggene hos JN Spedition’s nye domicil i Køge. Det er brugt billeder fra så fjerne steder som Grønland, Kina, New York, Skotland og så selvfølgelig Danmark. Vi har arbejdet tæt sammen med JN Spedition for at konvertere temaer og ideer til specifikke billeder og udsmykning.

Fotokunst

Fotografer

Det har været en helt speciel opgave da vi også har arbejdet som fotografer. Derfor er vi kommet godt ind under huden og har fanget hverdagen i firmaet. Det betyder også at vi har konkrete billeder fra produktionen og bygningen af JN spedition Øst, som netop er brugt til at vise hvad kunderne kan forvent af JN Spedition.

Resultatet er en meget unik og skræddersyet løsning som udover at gøre hverdage god for ansatte styrker JN Speditions koncept og deres identitet over for kunder.

Vi glæder os til næste etape og er allerede igang med planlægningen og koncept for konference og mødelokaler.

No products in the cart