fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk

Fotokunst

Hos Foto Factory finder du fotografier der laves som akryl dibond og digitalt stoftryk. Det to teknikker er meget forskellige og giver to forskellige udtryk. Akryl dibond består af et ægte fotoprint på en bagvæg af aluminium, forseglet med akrylglas. Teknikken giver en imponerende dybde og skarphed og bruges af førende gallerier. Digitalt stoftryk er ægte stoftryk i høj kvalitet. Det er 100% fri for refleksioner, dæmper lyden og bidrager med sanselighed og stoflighed til dine rum.

Fotokunst hos Foto Factory

Fotokunst fra Foto Factory kan fås i enten akryl dibond eller digitalt stoftryk. Fotografierne der er valgt til denne kategori, er billeder der gør sig godt i storformat uden at gå på kompromis med skarphed og kvalitet. Vi har selv været på eventyr for at fange de helt rigtige øjeblikke og vi kan derfor stolt sige, at her er tale om dansk fotokunst. Med vores naturfotografier er du sikret fotokunst med skarphed, dybde og farvegengivelse, der holder i rigtig mange år. Ønsker du noget helt bestemt, f.eks fotokunst i sort hvid, kan vi sagtens lave vores billeder som sort hvid. Vi kan også lave vores fotokunst i special mål, hvis du har en bestemt størrelse du vil have op på væggen.

Fotokunst akryl dibond

Hvad er dibond?

Dibond er en speciel form for indramning af billeder. Akryl Dibond er fremstillet af et dibond print der er forseglet med akrylglas (en dibond plade). Teknikken giver en imponerende dybde og skarphed og bruges af førende gallerier og museer i hele verden. Dibond er perfekt til indramning af større fotografier, hvor resultatet skal være ekstra fint, hvilket typisk resulterer i noget der leder tankerne mod finere fotokunst. Dibond kan vælges med eller uden egeramme afhængig af du ønsker et minimalistisk look eller et mere traditionelt look som det kendes fra fotokunst plakater.

Fotokunst stoftryk

Hvad er stoftryk?

Med digitalt stoftryk får du et ægte lærredstryk i høj kvalitet. Det fine, glatvævede stof har en subtil struktur der tilføjer liv til billedet der er trykt på stoffet. Med digitalt stoftryk undgår du refleksioner og bidrager med sanselighed og stoflighed til dine rum. Det færdige lærredstryk er omhyggeligt spændt op på en blindramme af træ, som er en speciel indramning af billeder der bruges når der er tale of lærredstryk. Fotokunst af stoftryk er et materiale der er modstandsdygtig overfor slag og utrolig børnevenligt. 

No products in the cart