fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
fototur i blokhus

Fototur i Blokhus

Har du lyst til at komme med ud at tage billeder? Foto Factory afholder en fototur i Blokhus.

Vi syntes det er sjovt at tage billeder så derfor vil vi gerne invitere alle interesserede til at mødes og gå en tur med kameraet. Det hander ikke om udstyr og hvem der tager flest billeder. Det handler simpelthen om at komme ud og fordybe sig i omgivelserne så om du kommer med din iPhone eller dSLR betyder ikke noget. Begge typer kamera kan tage gode billeder og ofte kan det simple udstyr være mere afslappende og nemmere at bruge.

Vestkysten

Man er velkommen til at udforske på egenhånd, men vi håber også der vil bliver udvekslet erfaringer og tips under turen. Vi deler gerne af vores erfaring og kommer med gode råd og tip under turen. Der er masse at udforske; komposition, perspektive, former, farver, sort hvid og mange andre aspekter. En af os (Maria eller Martin) vil være med under hele turen.

Vi mødes ved redningshuset i Blokhus og går en tur på ca. 2 timer.

Tid:
Torsdag 10. Juli fra kl. 10.00 – 12.00
Lørdag 12. Juli fra kl. 10.00 – 12.00

Tilmelding kan ske på vores kontakt side eller via hello@foto-factory.dk. Kan du ikke nå at tilmelde dig er du også velkommen til bare at møde op! I er også meget velkomne til at finde os på Facebook eller instagram.

Vi håber på at møde en masse nye mennesker og vi får en sjov tur med masser af gode fotografier.

Maria & Martin

No products in the cart