Indretningsarkitekter

Vi er glade for samarbejdet med en masse fantastiske stylister og indretningsarkitekter der indretter med fotokunst. Vi laver samarbejder om små indretningsopgaver og indretning af store virksomheder der skal bruge 100-vis af billeder. Vi elsker når nogen giver den gas med vores fotografi, men vi kan også hjælpe direkte hvis i blot sender os en mail. Er du stylist? Så send os en mail så vi kan fortælle hvordan vi kan hjælpe dig.

Nedenfor kan du læse om de forskellige indretningsarkitekter og stylister der bruger vores fotokunst.

indretter med fotokunst

Anne Rohlén

Indretningsarkitekt

Hos Anne Rohlén er stilen enkel og klassisk, med et touch af det rå. Med mange års erfaring og et stort overblik er Anne et godt valg for en vellykket og succesfuld indretning. Anne bruger naturplakater fra Foto Factory til at at få naturen ind i hjemmet og skabe ro.

Her er hvad Anne Rohlén skriver om vores motiver i forhold til hendes indretning.

Jeg er opvokset tæt på naturen, både i den danske og den svenske natur, og nyder stadig rigtigt meget at opholde mig i naturen. Naturen giver mig ro, udstråler god karma, og er super smuk.

Det er derfor nærliggende at bruge disse egenskaber når der skal skabes stemning og følelse i hjemmet.

Ud over at jeg synes at fotografierne er super flotter, så passer de utroligt godt ind i mine tanker omkring indretning og den stemning som jeg ønsker at bidrage med.

Læs mere om Anne Rohlén på hendes hjemmesiden.

http://rohlenindretning.dk

 

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit næste køb.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This