fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk

Indretningsarkitekter

Vi er glade for samarbejdet med en masse fantastiske stylister og indretningsarkitekter der indretter med fotokunst. Vi laver samarbejder om små indretningsopgaver og indretning af store virksomheder der skal bruge 100-vis af billeder. Vi elsker når nogen giver den gas med vores fotografi, men vi kan også hjælpe direkte hvis i blot sender os en mail. Er du stylist? Så send os en mail så vi kan fortælle hvordan vi kan hjælpe dig. Nedenfor kan du læse om de forskellige indretningsarkitekter og stylister der bruger vores fotokunst.

Anita Wodstrup Madsen

Indretningskonsulent og indehaver af Boligstil

Personlighed og funktionalitet er kodeordene i indretningen for Anita Wodstrup Madsen. At skabe smukke omgivelser, der bare skal vises frem er uinteressant og giver ikke rigtig nogen mening, når livet skal leves. Det gælder både i private hjem og i indretningen af virksomheder. Det har være filosofien bag Boligstil i de 15 år, virksomheden har eksisteret.

”Det kræver et stort overblik og en evne til at sætte sig ind i kundens ønsker og behov. Min stil er i princippet ikke interessant – det er kundens smag og stil, der skal være omdrejningspunktet”, fortæller Anita.

”Naturen er vores oprindelige hjem – vores base – vores energikilde nummer et. Vi glemmer det tit, og glemmer at vi er en del af naturen. Derfor er det utrolig vigtigt for mig, at naturen kommer ind i indretningen, for det betyder større trivsel, selvom mange af mine kunder måske ikke er bevidste om det”…

Derfor er det blevet til rigtig mange af Foto Factorys motiver i hendes indretninger – både hos private og virksomheder.

Anita er født og opvokset i Thy tæt på hav, fjord og skov. I dag bor hun og driver sin virksomhed i Aalborg, men kommer meget ofte i sit sommerhus ved Vesterhavet.

Læs mere her: boligstil.dk

Indretning med fotokunst
Indretning med fotokunst
Indretning med fotokunst
Indretning med fotokunst
Indretning med fotokunst

Anne Rohlén

Indretningsarkitekt

Hos Anne Rohlén er stilen enkel og klassisk, med et touch af det rå. Med mange års erfaring og et stort overblik er Anne et godt valg for en vellykket og succesfuld indretning. Anne bruger naturplakater fra Foto Factory til at at få naturen ind i hjemmet og skabe ro.

Her er hvad Anne Rohlén skriver om vores motiver i forhold til hendes indretning.

Jeg er opvokset tæt på naturen, både i den danske og den svenske natur, og nyder stadig rigtigt meget at opholde mig i naturen. Naturen giver mig ro, udstråler god karma, og er super smuk.

Det er derfor nærliggende at bruge disse egenskaber når der skal skabes stemning og følelse i hjemmet.

Ud over at jeg synes at fotografierne er super flotter, så passer de utroligt godt ind i mine tanker omkring indretning og den stemning som jeg ønsker at bidrage med.

Læs mere om Anne Rohlén på hendes hjemmeside.

http://rohlenindretning.dk

 

Camilla Da Costa Carlsen

Boligstylist

Camilla er selvstændig boligstylist med firmaet Da Costa My Living, der har speciale i indretning af private hjem og erhverv. Camilla har firmaet med hendes mand Brian Da Costa Carlsen.

Camilla Da Costas stil er feminin og nordisk.

“Jeg holder meget af at indrette med lyse nuancer og naturlige materialer som træ og blomster og samspillet mellem tæpper, puder og gardiner. Det er disse elementer der skaber stemningen i indretningen.

Det er vigtigt for mig at et hjem fremstår lyst, elegant og personligt. Jeg finder inspiration hos mine leverandører, mine kunder, butikker, restauranter og naturligvis de sociale medier.

Jeg laver konstant nye indretninger i vores eget hjem, så jeg kan blive endnu bedre til at sammensætte materialer og farver, når jeg indretter hos vores kunder.”

Læs mere om Camilla på hendes hjemmeside.

https://nouw.com/dacostamyliving

Indretning med plakater
Indretning med plakater

No products in the cart