fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
JN Spedition

Endnu et besøg i Køge – JN Spedition

Vi er færdig med anden etape af udsmykningen med fotokunst hos JN-spedition Øst i Køge. Der var rigtig mange billeder at holde styr på specielt den lange gang krævede en lang stribe af billeder for at skabe noget dynamik og interessant at følge gennem gangen.

Der var rigtig mange billeder at holde styr på, specielt den lange gang krævede en lang stribe af billeder for at skabe noget dynamik og interessant at følge gennem gangen. Derudover ville ejeren Ove Søltoft gerne passe på de fine nye hvidmalede vægge og når der hænger noget på en væg har folk en tendens til ikke at røre væggen og lave sorte mærker eller slid. Derudover spare man et malerbesøg og det ser nyt ud i mange år. Vi brugte også lidt tid til at få taget nogle nye billeder for virksomheden; her for eksempel et billede af en truck på vej gennem kølelageret.

Kølelager

Vi fik også godt brug af vores mini-art koncept i form af 20 x 20 cm digitalt stoftryk der pryder et lille køkken på 1. salen. En skøn mosaik fra verdens hjørner og med et glimt af ferie stemning til kaffe pausen i JN Spedition.

Miniart

I konferencerum og kontor brugte vi billeder fra JN Spedition’s produktion for at vise firmaets kompetencer og dagligdag. Der køres med køl og frys af madvarer så vi brugte billeder af mad og grønt fra lageret. Vi fandt frem til at blande det med naturfotografi hvor vi arbejdede med temaet; “køl og frys”, som i billedesprog blev til fotokunst fra Grønland og fra et grøntsagsmarked i England.

Foto koncept

Dette mix af erhvervsrelaterede billeder og fra naturen blev også valgt for at sætte fokus på miljø, da JN Spedition Øst er bygget med hensyn til miljøet.

Håber det giver lidt inspiration! – er det noget i kan bruge?

 

No products in the cart