fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
Læsø

Læsø plakater

Vi har været en tur på Læsø - det er der blevt to stemningsfulde plakater ud af.

Lad os præsentere vores to Læsø plakater fra en af danmarks smukkeste øer. Det har længe været et ønske at komme til Læsø for at se på øens smukke natur. Det kom vi midt i Februar, hvor vi tog vores autocamper med færgen mod nye oplevelser og fotografier.

Det blev blev til fantastiske 10 dage med sol, sne og storm. Stormen gjorde vi var nødsaget til at blive på øen nogle ekstra dage – det gjorde intet!

Plakater Læsø

Vi har sorteret og udvalgt et par af vores fotografier, der er kommet med i Danmark serien. Det første er et smukt billeder af stranden og havet som den kun kan opleves en kold vinter dag. Havet er koldt og stille, disen ligger som en tyk dyner. Stilheden og roen er det Maria har prøvet at fange i fotografiet. Vi syntes der er lykkedes, hvad siger du?

Den næste plakat er et stemningsfuld fotografi fra Læsøs store plantage med fyrretræer, der fylder det meste af øen. På den tidlige morgen hang disen i luften og det var lige før solen kom igennem. Netop den kombination skaber en god dybde og stemning i fotografiet der egner sig perfekt til at skab ro og stemning i stuen med vores plakatrammer. Normalt kan en plantage være kedelig men får plantagen lov til at blive gammel og lader man de væltede træer bliver kommer det til at ligne naturskov – og det er noget vi kan lide.

Læsø har mere at byde på. Specielt er rønnerne rigtig spændende og det smukke klitter på nordøen er også helt fantastisk. Vi takker øens beboere for et interessant ophold og håber vi snart kan komme igen.

Se alle Læsø plakater her: Danmark plakater.

No products in the cart