fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
Fotografi af Møns Klint

Naturen på Møn og Møns Klint

Udover Møns Klint har Møn en masse smukke kyster der er værd at besøge.

Møns Klint er uden tvivl en af øens mest kendte naturskønheder, men der er meget mere at opleve på øen. Den smukke og alsidige natur byder på spændende naturskove, lerede skrænter, skønne sandstrande og meget mere. På en sommertur til øen havde vi mulighed for at fotografere nogle af de smukkeste steder og opleve øens mange naturskønheder.

Møns Klint

Møns Klint er berømt for sine dramatiske, hvide kridtklipper, der strækker sig op til 128 meter over havets overflade. Men det er ikke kun klintens højde og farve, der gør det til et bemærkelsesværdigt sted. Området er også hjemsted for en unik flora og fauna, der trives på den kalkrige jord. Langs klinten kan man opleve sjældne plantearter som blandt andet orkidéer, tvebo-blomst og kalknavle.

Møns skove

På sydøen er skoven tæt og gror helt ned til stranden, hvilket skaber en unik oplevelse med træerne, der vokser langs den stenede kyst. Der er også andre steder med lerede skrænter og smukke sandstrande, der indbyder til lange gåture eller en svømmetur på varme dage.

Møns kyst

Hvis du vil opleve Møns Klint og øens smukke natur, kan du gå på opdagelse i skoven omkring klinten og tage en gåtur langs stranden. Det kan kun anbefales, hvis man kan klare de mange trapper, og vejret er til det. Men det kan også anbefales at gå på opdagelse i skovene omkring klinten og Møns kyst.

Naturen på Møn er utrolig smuk og alsidig, og der er mange oplevelser og udfordringer for naturelskere og eventyrere. Tag med på en rejse til Møn og opdag dens betagende seværdigheder og naturoplevelser.

No products in the cart