fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk

København plakater

Foto Factory har vendt blikket mod København og de små grønne lommer af natur med en serie af Københavnsplakater. Fotografierne er fundet, der hvor den utæmmede natur møder kulturen og det menneskeskabte. Inde blandt det voksende virvar af nye bygninger findes stadig små oaser, hvor man kan få følelsen af at være i det fri, og hvor den grønne tilfældighed råder. Det er her, vi selv søger hen, når vi trænger til en pause i byen, og det er temaet, vi arbejder med i denne kollektion. Find og køb din København-plakat blandt fotografierne nedenfor.

Invitér naturen ind i hjemmet med en Københavnsplakat

Har du behov for et pusterum fra den travle hverdag og trafikkaos i København? Så kan du vælge at købe en plakat af København med de små grønne lommer af natur. Dem kan du vælge at hænge op på væggen i f.eks. stuen eller soveværelset. Når du inddrager naturens elementer i hjemmet, så er det med til at give en rolig og afslappende atmosfære i rummet. Og går du også efter en nordisk indretningsstil i dit hjem, så er en plakat fra Foto Factory det helt rigtige valg for dig.

Hos Foto Factory printer vi vores plakater på Hahnemühle-papir for at opnå en både holdbar og naturlig gengivelse af fotografiets farver og nuancer. Plakaterne er lysægte og falmer ikke, selvom de udsættes for sollys. Dine billeder vil holde sig pæne i mange år.

Københavnsplakater
København plakat

Grønne, uspolerede øjebliksbilleder fra København

Hos Foto Factory har vi fundet frem til nogle af de mest skønne grønne områder i København, hvor man kan få følelsen af at være i det fri og være omgivet af den rolige natur. Vi har en naturlig og utrættelig fascination for naturen, og især for de steder hvor naturen møder det menneskeskabte – såsom på havnen, i baggården eller ved søerne.

Naturen kan være overvældende, fordi der er så mange indtryk at forholde sig til. I vores serie af plakater fra København forsøger vi at samle nogle af indtrykkene og forevige dem på billeder lige til at putte i ramme. Vi går højt op i at vores fotografier er ærlige og så tæt på virkeligheden som muligt. Når du står og betragter vores plakater med Københavns grønne oaser, så føles det næsten som om, du selv er fysisk til stede i området.

Sæt København i glas og ramme

Som Danmarks hovedstad er København fyldt med danmarkshistorie, spændende arkitektur og design. Selvom der er mange store og høje bygninger i København, så er det stadig muligt at finde de grønne og hyggelige oaser, hvor man kan få lov til at trække vejret og nyde udsigten.

Vælg eksempelvis en plakat af skibet ved Amager, en hyggelig baggård med cykler, den romantiske Fiskerihavn i det gamle København og meget mere.

Vi har i vores serie af København-plakater samlet nogle af de indtryk, vi selv har oplevet med vores egne øjne. Dem vil vi naturligvis gerne dele med dig.

Indret København plakat

No products in the cart