fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
Issehoved

Samsø – en naturperle i Danmark

En af sommerens højdepunkter var to uger på Samsø med masser af godt vejr og fotografi.

Vi har i lang til gerne villet besøge Samsø og mange af de andre Danmarks øer. Derfor var det ekstra dejligt da vi kørte ombord på samsøfærgen med kurs mod Ballen på Samsø. Der er gået mange år siden jeg sidst besøgte Samsø. Dengang var jeg en dreng der løb og legede på stranden, spiste jordbær og fiskede i gadekæret i Brundby. Køb plakaterne her!

Fotokunst fra Samsø

Vi havde to hele uger til at komme rundt i krogene på Samsø og det viste kun lige at slå til! Samsø rummer en fantastisk natur og spændende kyster. Vi var specielt interesseret i kysten og besøgte enhver bugt, kyst strækning og havn. Der er meget spændende natur på Samsø. Vi havde specielt Stavns Fjord og Issehoved i tankerne, men også de mange badestrande og miljøer omkring havnebyerne Langør, Ballen, Mårup og Sælvig.

Nordbybakker

Stavns Fjord rummer mange spændende steder og kan udforskes i dagevis, Der er området omkring Langør, alle øerne og området ved ved Besser Rev. Den fortrinsvis lavvandede fjord skifter udseende afhænge af høj- og lav-vande. Der er store områder der tørlægges når højvande erstattes af lavvande og de mange sten og sandormetoppe kommer frem på bunden.

Issehoved og hele Nordsamsø er et smukt sted med en fantastisk natur. Nordbybakker har masser af små veje og stier der kan udforskes. Rundt på øen findes der mange strande, de mest kendte er nok Sælvigbugten og strandene ved Ballen. Vi skiftede fra den ene strand til den anden afhængig af vind og vejr.

Samsø

De to uger gik hurtigt og vi fik snakket med mange mennesker. Indtil videre finder der tre plakater, men vi har flere der ligger gemt i arkivet. Lokalt på Samsø kan man købe vores plakater i den spændende butik Buur Ting & Tøj der ligger midt i Tranebjerg.

Plakaterne er en del af Danmarks Serien der alle er trykt på bæredygtig papir i Danmark.

No products in the cart