fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
Silkeborg plakater poster

Silkeborg plakater

Silkeborg plakater fra fra Danmarks Søhøjland. Naturfotografier med smukke søer og vilde skove.

Midt i Danmark findes Søhøjlandet med de mange smukke søer og vilde skove. Det er altid en fantastisk oplevelse at være i det smukke landskab hvor naturen dominer. Det har længe været et ønske at fotografere denne del af Danmark og lave nogle interessante plakater. Det er lykkedes og resultater af flere ugers arbejde er nu klar i samlingen af Silkeborg plakater. Det er fotografier der viser søerne, skoven og det bakkede naturlandskab. Som altid handler det om af finde steder og motiver der kan vægge minder og indkapsle atmosfæren i et enkelt fotografi.

 

Silkeborg plakater med Silkeborgsøerne

I det åbne hedelandskab ved Sejs findes to markante toppe, Sindbjerg og Stovbjerg. Det er et smukt syn at se solnedgangen fra en af de to toppe, hvor der er frit udsyn over Søhøjlandet. Fotografiet til plakaten vise den stejle trappe op til toppen af Stovbjerg. Motivet er fotografiet en skøn aften i Maj mens solen forsvinder bag søerne og skovene. På Stovbjerg kan man virkelig fornemme det store området der er dækket af natur. Søhøjlandet er specielt kendt for de mange smukke søer. Selv husker vi Almind sø for de mange ture omkring søen på alle årstider. Kolde vintre hvor isen har forseglet søen, efteråret hvor bladene flyver om ørene og de skønne somre hvor der bades på en af søens badesteder. Fotografiet til Almind Sø plakaten er taget sen aften hvor de sidste gæsterne forlader søen og alt bliver stille. En anden sø ved Silkeborg er Ørnsø. Søen fik for nyligt en vandrerute omkring søen. Området er en naturperle med spændende og fredet natur hvor man kan opleve isfuglen og odderen uforstyrrede liv. Plakaten fra Ørnsø viser et par af de simple både der ligger og vugger for enden af søen.

Silkeborg plakat både

Skov plakater med Silkeborgs vilde skove

Skovene omkring Silkeborg rummer noget af det mest vilde og naturelige skov i Danmark. Fotografiet af Vesterskoven er virkelig en smuk skov plakat af naturskov med gamle træer, der får lov at vælte omkuld og skabe dynamik i skoven. Det er et godt sted at nyde roen og den friske luft. I de tidlige timer på dagen overdøves alt af de mange fugle der synger og skrive i skoven. Plakaten fra Vesterskov viser de gamle bøgetræer har stået urørt i hundredevis af år, forfalder og skaber grobund for nyt liv. På den anden side af Silkeborg findes Nordskoven der grænser op mod Silkeborg Langsø og Gudenåen. I Nordskoven findes nogle fantastiske områder med nåleskov med snoede skovstier der er som tunneler gennem skoven. Overalt høres spætter der hakker i de gamle træer. Udover tusindvis af kogler er skovbunden helt bar og mørket virker beroligende og trygt. Fotografiet er taget ved ulvedalen hvor de gamle træers grene hænger ind over stien og skaber ly i regnen.

Plakat Silkeborg Sø

Plakater af naturen ved Slåensø

En af de store oplevelse i naturen omkring Silkeborg findes ved den smukke og rene sø Slåensø. Vi syntes søen opleves bedst helt tidlig på dagen hvor alle naturens lyde høres bedst og den kølige luft fra søen og alt det grønne står helt skarpt. Fotografierne til plakaterne er taget lige hvor søen åbenbares af morgenlyset og disen ligger over søen. De få hundrede meter fra parkeringspladsen er overstået på nogle minutter, men trods den korte afstand har du hurtigt følelsen af at være langt væk når du står på kanten af søen. Hele vejen omkring søen opleves noget nyt. Det kan være alt fra Isfuglen der flyver lavt over vandet til en ørn der svæver højt over søen. Her er så meget natur at det bedst nydes på en bænk med øjnene rettet mod den smukke skov der skråner mod himlen rundt om søen.

Du kan finde alle vores Silkeborg plakater af smukke søer og vilde skove i samlingen af Danmark plakater.

No products in the cart