fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
Skotland plakater

Skotland, eventyr, dramatik og fotografi

En serie ekslusive plakater fra Skotland. Serien indeholder billeder fra de nordlige øer Orkney og Shetland til de ydre Hebrider, samt Isle of Skye og det centrale Skotske højland.

Foto Factory har samlet de mest eksklusive fotografier fra Skotland i en serie af Skotland plakater. Serien indeholder plakater fra ethvert hjørne af Skotland. Der er fotografier fra de nordlige øer Orkney og Shetland til de ydre Hebrider i vest. Derudover er der motiver fra det fortryllende Isle of Skye og det smukke Skotske højland. Så er du til vilde kyster, dramatiske bjerge eller eventyrlige øer skal du se med her.

Skotland plakater

Det var en svær proces at vælge de mest interessante billeder når der er så mange smukke at vælge imellem. De valgte billeder viser landskabet naturligt med så mange detaljer som muligt. Foto Factorys vigtige mission er at tingene vises på en autentisk og ærlig måde. Derfor er naturfotografierne redigeret nænsomt så farverne er naturlige og de mange detaljer forbliver i billederne.

The Storr plakat

Skotland

Skotland er ikke et nemt sted at være naturfotograf. Vi har siddes i timevis og ventet på at regnen skulle stoppe eller tågen lette. Netop det omskiftelige og uforudsigelige vejr er en af charmerne ved Skotland. Vejret kan skifte hurtigt så en regnfuld og håbløs dag pludselig kan blive helt eventyr med det mest dramatiske lys. Modsat kan man også blive fanget på en bjergtop af en voldsome snestorm. På lune sommeraftner er det nødvendig at tildække sig for at holde myggene på afstand og det kan være umuligt at få taget et eneste billede uden det koster blod. Det er flere gange sket at vi er vent tilbage til bilen uden et eneste fotografi og med støvler og lommer er fulde af vand.

Skotland plakat

Med disse plakater fra Skotland tager vi dig med på en rejse ud i Skotlands vilde og dramatiske natur. Det er denne natur der har været inspirationskilden og startskuddet til Foto Factory. Plakaterne med naturfotografier fra Skotland er Giclée print på kraftig og miljørigtig papir Hahnemühle papir. Plakaterne findes størrelserne i størrelserne A3 (29,7 x 42cm), 50 x 70cm og 70 x 100cm.

Bliv forført af det barske landskab med serien af plakater fra det smukke skotske højland og fjerne, forblæste øer.  Se plakaterne her!

No products in the cart