fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
God Akustik med fotokunst

God akustik i hjemmet og på kontoret

God akustik i hjemmet, cafeen eller på kontoret. Vi har en smuk og enkel løsning for bedre rumakustik med fotokunst på digitalt stoftryk.

Akustik forklares ved at lyd udbreder sig i alle retninger fra lydkilden. Når lyden rammer, vægge, lofter eller gulvet reflektere det tilbage og blandes med den oprindelige lyd. På grund af den længere distance lyden har når den er reflekteret producerer den en rumklang eller ekko-effekt der kan gøre det meget svært at høre hvad der bliver sagt.

Det er derfor det er vigtig at man har noget der kan absorberer de reflekterende lydbølger så lyden bliver mere ren og det bliver nemmere at høre hvad der bliver sagt. Bliver det nemme at høre hvad der bliver sagt kan man bedre koncentrere sig om at forstå hvad der bliver sagt. – man forbedre så at sige kommunikationen.

Fotokunst

Digitalt Stoftryk

Vores digitale stoftryk (tekstiltryk) er ligesom gardiner og vægbeklædning af stof med til at give forbedre akustik. Det er derfor meget nemt at forbedre akustikken også uden det koster en formue.

Grunden til at være digitale stoftryk er det vævede stof lydabsoberende egenskaber. Sammen med stoffets montering på en tyk træramme der for billedet til at bryde den glatte væg.

Med vores fotokunst kan du få en løsning der passer til dine øsnker og ideer. Prøve at se i vore portfolio hvordan vi kan forbedre indretningen akustisk og visuelt med moderne fotokunst.

Vi er glade for at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig personligt. Skriv eller ring så kan vi besøge dig eller du kan besøge vores showroom i København!

No products in the cart