fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
Indretning af børneværelset

Indretningen af børneværelset

Sådan indretter du børneværelset med plakater fra Foto Factory.

Indretningen af børneværelset kan være sjovt og kreativt, især når det kommer til at tilføje billeder til værelset. Der er mange måder, du kan indføre plakater i et børneværelse, det er en god idé at vælge fotos, der vil appellere til barnets interesser og personlighed.

Indretning af børneværelset

En mulighed kan være at hænge værker med farverige naturbilleder og enkle landskabsfotografier på væggene. Det vil tilføje liv og personlighed til rummet, og det er en god måde at fange barnets opmærksomhed. Du kan også vælge at hænge værker op, der reflekterer barnets interesser, såsom dyr, sport eller lego.

Indret børneværelset med fotografi

En anden mulighed er at indføre kunst i børneværelset ved at vælge kunstværker, der er lavet af barnet selv. Dette kan være en god måde at få barnet til at føle sig speciellt og værdsat, og det vil også tilføje en personlig touch til rummet.

Du kan vælge at indramme barnets tegninger eller malerier og hænge dem op på væggen med vores flotte rammer. Vi har rammer i alle standard størrelser så om det er A4 eller større kan du finde en smuk ramme til de fine værker.

Indretning af børneværelset

Husk at vælge kunstværker, der skaber ro og passer til barnet. Der er ingen grund til at hænge værker op, der vil være for avancerede eller de typiske ABC. Det er bedre at vælge værker, der vil være til gavn for barnet og som vil fange dets opmærksomhed på en positiv måde. Det er bedre at inspirere med naturen end at trætte med informative plakater med bogstager og praktisk information.

Lav en hyggekrog

Skab en hyggelig stemning med en hyggekrog. For mange børn er det perfekt med et ekstra blødt tæppe og bamser når der skal leges. For at skabe et roligt miljø er det bløde tæppe perfekt til at lave en god akustik. Prøv at koordinere farverne så området ser stilfuldt ud uden at blive for kedeligt for børnene. Børn elsker normalt farver og det skal de have lov til.

Indret med børne møbler

Til de lidt større børn er det perfekt med borde og stole i små størrelser. Det er perfekt når der skal tegnes eller samles LEGO der kræver et fast underlagen. Vi har indrette et område under trappen der får det helt til at være som en hule. Du kan vælg møblerne i natur træ der passer til vores natur rammer i eg. Eller du kan vælge en farver der passer til en af vores plakater. Se den grønne farve der passer perfekt med billeder af et bøgetræ fra Møns Klint.

Mini kamera og dyr

Vi har desuden en kasse med Sleigh dyr, en kikkert og en samling træværktøj der kan bruge når der skal lidt aktion i legen. Vores naturfotografier er gode til at sætte fantasien igang og minde børne om ture i naturen. Måske husker de et egern der hoppede runt i træet eller en hjort i dyrehaven – kun fantasien sætter grænser.

Vælg farver der skaber den rigtig stemning

Det er en fejl at tro det enten skal være rødt eller blå. De mindste børn har sjælden præferencer for farver. Det kan derimod være vigtig at vælge farver der skaber tryghed og ro. Blå og grønne farver kan være rigtigt gode til netop dette. Omvendt kan lyserød give en følelse af omsorg, medfølelse og kærlighed. Da pink er en kombination af rød og hvid kan farven være godt til at lave en overgang fra den hvide farve på væggen.

Du kan bruge fotokunst tiI indretningen af et børneværelse så det passer med den generelle indretningsstil i værelset. Dette vil hjælpe med at skabe en sammenhængende og harmonisk atmosfære, der er behagelig for barnet at opholde sig i. Håber du kan bruge vores tips til indretning af Børneværelset. Alternative kan du også kontakte en af vores dygtige indretningsarkitekter.

Det kan også være du leder efter tips til indretning af soveværelset?

No products in the cart