fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
København fotokunst

København plakater

København indhyllet i en tryllebindende stemning og et lys som lokker på eventyr.

Foto Factory har været på tur i København, og det er lykkedes at indfange stemningen og lyset. Billederne er blevet til en serie København plakater fra nogle af byens hemmelige oaser, og grønne rum. Alle der har oplevet den danske hovedstad om sommeren vil ud fra fotografierne, øjeblikkeligt fange et minde og en stemning. Det er fotografiets fornemmeste opgave at indfange steder, øjeblikke, lys og stemninger.

I plakaterne fra København bliver motiver som cykler, vand og grønne birkeblade foreviget på en sådan måde at man næsten kan dufte vandet, høre gruset knase under fødderne og mærke en kærkommen sommerbrise på kinden.

Københavner plakater

Plakaterne

Der findes fem forskellige København plakater. Fotografiet af cyklen er taget langt ude på Refshaleøen hvor der findes små lommer af noget utæmmet og organisk. På kajen trives cykel, træer og trillebører på lige vilkår. Plakaten af skibet er taget lige der hvor Amager bliver til Refshaleøen. Her i området omkring Holmen kan du finde små lommer af noget utæmmet og organisk. På kajen har skibet nok gjort sit sidste stop og gør sig som bolig og hjem.

Baggård plakaten er fra en hyggelig baggård inde fra Christiania. Her findes et virvar af små veje og stier det er her der findes små lommer af noget utæmmet og organisk. Her inde i det grønne kan man finde små pusterum og holde en pause fra busser, biler og travle cykler. Christiania plakaten af søsiden viser de smukke huse ud mod søen er . Her kan man få følelsen af at stå ved en smuk skovsø. De fine huse er bygget helt unikt så ikke to huse er ens.

Plakat af den gamle og romantiske fiskerhavn i det gamle København viser de mange både hvor ikke to både der er ens. Det samme kan siges om beboerne! Det er bolig, lystsejlere og hobby projekter i en blanding af familier og enlige der har fundet friheden ved at bo på en båd.

Foto Factory vil gerne vise at byen er andet end beton og trafik. Inde blandt det voksende virvar af nye bygninger findes små oaser, hvor man kan få følelsen af at være i det fri, og hvor den grønne tilfældighed råder. Det er her, vi selv søger hen, når vi trænger til en pause i byen, og det er temaet, vi arbejder med i denne kollektion.

Som det gør sig gældende for alle Foto Factorys motiver er det naturen der er det bærende element og Københavner-serien er igen undtagelse. For København er grøn og farverig og fuld af skønne grønne åndehuller.

Se alle København plakerne her: København plakater.

No products in the cart