Vi kunne ikke bo bedre – Midt mellem Ry og Gammel Rye boede vi simpelthen midt i skoven lige ved Gudenåen. Så vi havde gudenåen inden for rækkevidde og de smukke Midtjyske skove omkring Ry og Silkeborg. Desuden kunne vi suse op til Himmelbjerget og nyde solen gå ned. Noget af den bedste natur i Danmark må være de gamle skove og søer omkring Silkeborg. Midt i Maj er man desuden så heldig at træerne er super grønne og alt er frisk og frodigt at se på. Perfekt for en foto tur ud i naturen.

Midtjyske skovePå turen var det skovene og Gudenåen der var i fokus vi ville simpelthen forsøge at fange stemningen af de store skove og af Gudenåens smukke sving og omgivelser.

Fotografiet viser en af de mange smukke veje der tager os rundt i skovene. Her ved Hampen Sø. Der bleve taget rigtig mange fotografier men vi mangler stadig at besøge flere steder i vores Danmarks tur, hvor vi vil besøge så mange spændende steder i Danmark det tidsmæssigt er muligt. Vi kommer helt sikkert tilbage til Midtjylland der efter vores besøg i Thy og på Ærø var noget helt for sig. Klik på linket hvis du er interesseret i vores Silkeborg plakater.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit næste køb.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Pin It on Pinterest