fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
Natur-Fotografi i Midtjylland

Natur-Fotografi i Midtjylland

Vi har haft en skøn uge i de Midtjyske skove med masser af dejligt vejr og lange dage med kameraet.

Her kan i læse om Natur-Fotografi i Midtjylland. På en tur gennem Nordskoven og Vesterskoven ved Silkeborg, har vi haft fokus på at fange den unikke stemning og skønheden i de store skove og Gudenåen. Midt mellem Ry og Gammel Rye bor vi i et idyllisk område, omgivet af den smukke natur, og med Gudenåen lige inden for rækkevidde.

Perfekt for en fototur – I maj er skovene ekstra frodige og grønne, hvilket gør det til det perfekte tidspunkt at tage på en fototur i naturen. På turen besøgte vi Hampen Sø, hvor vi fotograferede en af de mange smukke veje, der fører os igennem skovene.

Uendelige fotografimuligheder – Der blev taget mange fantastiske billeder på turen, men vi har stadig mange steder, vi gerne vil besøge, for at opleve Danmarks natur. Vi kommer helt sikkert tilbage til Midtjylland, efter vores besøg i Thy og Ærø, som var noget helt for sig.

Silkeborg Plakater – Klik på linket, hvis du er interesseret i at se vores plakater af Silkeborg. De vil være et vidnesbyrd om den skønne natur, vi har oplevet i Midtjylland.

No products in the cart