fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
New York

Moderne Fotokunst hos Global Revision

Det har været rigtig sjovt og spændende at få lov til at sætte vores præg på Global Revisions nye lokaler. Kunne I bruge noget fotokunst til at forbedre akustikken og fortælle en historie - så lad os høre jeres historie og se hvad vi kan finde på?

Fotokunst hos virksomheden, Global Revision – Vi har været på arbejde hos Global Revision. Det har været rigtig sjovt og spændende at få lov til at sætte vores præg på Global Revisions nye lokaler. Det har også været interessant og at være med til deres reception og høre folks bedømmelse og kommentarer til hvad Foto Factory kan gøre ved et revisionskontor.

Fotokunst hos virksomheder

Ud over at sørge for en hyggelig atmosfære og noget rart at kigge på ligger der mere bag det endelige resultat. Med vores billeder prøver vi at lave en stemning og skab en historier omkring Global Revision så kunderne får et styrket visuelt indtryk af firmaet. Det er jo ikke lige meget hvad man ser på når man venter hos revisoren eller tandlægen for det første møde. Er det gamle plakater, billeder der hænger og dingler på et søm eller er det snorlige billeder der fortæller en historie?

Foto FactoryJeg ved godt hvad vi foretrækker. Vi vil have kvalitet fra start til slut og det er hvad man får hos os. Smukke og skarpe billeder trykt med de bedste teknikker og så selvfølgelig ophængt efter alle kunstens regler. Vi sørger også for du får noget der passer til jeres virksomhed – noget der forstæller en historie om netop jeres måde at tænke på.

Foto FactoryKunne I bruge noget fotokunst til at forbedre akustikken og fortælle en historie – så lad os høre jeres historie og se hvad vi kan finde på?

No products in the cart