fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
Udsmykning med fotokunst

Udsmykning med fotokunst

Udsmykning med fotokunst her er rødt tema fra kantinen - det er helt fantastisk at se vores fotografier hængt så flot på en væg. Det er jo som om man er kommet på fint galleri for fotokunst!

Udsmykning med fotokunst hos Global Revision i Greve har været en spændende opgave. De helt nye lokaler ligger med udsigt til Køge bugt. Stilen med knivskarpe fotografier i stærke farver i et mix af maritim og urban stemning blev lagt i dialog med virksomheden.

Her er vores dygtig håndværkere, der efterhånden er specialister i at hænge vores billeder op. En nøjagtig og præcis opsætning er helt essentiel for det endelige resultat.

Opsætning

Vi har været godt rundt i vores fotografier for at finde fotografierne til temaer så som: cafe/afslappethed i kantinen – noget med kant til mødelokalet og mange andre temaer hvor farverne i fotografierne er det bindende element. Fotografierne der er brugt til denne udsmykning med fotokunst er dels hjemmelige men også fra udlandet.

FotokunstJa! Vores fotokunst kan tåle at blive set rigtig – altså med fingerne. Vi bruger rigtig stoftryk så farverne er bundet i stoffet og kan tåle det daglige slid i travle kontor miljøer eller hos børnefamilien.

No products in the cart