Naturfotografier

Naturfotografier fra udkanten

Foto Factory udvider Danmarks-serien med naturfotografier fra Fanø, Hirtshals, Tornby, Rubjerg Knude, Stevns Klint og den lille ø Glænø.

Vores fotokunst er nu ved at være moden med de seneste naturfotografier fra udkanten. Vores projekt med at få den danske natur og udkanten i fokus er blevet en success. Mange kan lide de autentiske gengivelser af den danske natur og vores plakat serie er blevet godt modtaget. Derfor arbejde vi videre på højtryk og tilføjer nu otte nye motiver til serien.

Naturfotografier fra Fanø

Vi var på Fanø i efteråret. Det blev til mange motiver og vi har valgt to ud som vi mener viser naturen og landskabet på Fanø. Øen ligger i Nationalpark Vadehavet. Der var mange billeder der ikke nåede gennem nåleøjet og med i serien, men vi kommer helt sikkert igen da vi er helt vilde med Fanø og dens beboere – både sæler og godtfolk.

Naturfotografier fra Fanø

Naturfotografier fra Sjælland

Udover Fanø har vi et fotografi fra den lille hyggelig ø på vestsjælland, der hedder Glænø. Den meget lille ø har kun få beboere, og rummer noget godt gemt natur langs kysterne på øen. Vi fangede stemningen på stranden sent om aftenen mens solen forsvant bag nogle mørke skyer. Det er skønt at være herude hvor den eneste der hilses på er ham, der hver dag kommer forbi på scooteren og ser ud over havet.

Endelig er der kommet et motiv fra Stevns Klint. Fotografiet viser de mange geologiske lag i klinten. Vi er ikke de store geologer med er vildt fascineret af de millioner af år der ligger gemt i lagene ved stevns. Stevns Klint er optaget på UNESCO’s liste over verdensarv netop på grund af den spændende geologi.

Naturfotografier fra Vestkysten

Vi har desuden tre motiver fra vestkysten! Hirtshals, Tornby og Rubjerg Knude. Det er nogle helt fantastiske steder, der på hver deres måde viser forskellige sider af den barske vestkyst.

Naturfotografier Vestkysten

Hirtshals har længe været på listen over steder vi skulle forbi og endelig lykkedes det at få alt til at gå op. Vores følgere på Instagram har været gode til at motivere os til at komme forbi Hirtshals så vi håber de kan lide fotografiet der er med i denne omgang. Som så mange gange var det svært at vælge fotografiet der skulle med. Vi valgte fotografiet med den store sten.

Tornby ligger også i det nordvestlige danmark og udover et fantastisk klitområde er Tornby strand helt fantastisk og et godt eksempel på hvor storslået vestkysten er. Fotografiet er meget enkelt om udover stranden rummer motivet resterne fra et skibsvrag. For at få vraget med i fotografiet var det vigtigt at det passede med lavvande.

Mange kender Rubjerg Knude på grund af fyret og de enorme mængder sand der kendetegner området. Knuden er et yndet tur mål på vestkysten og besøgt af mange hvert år. Vi ville godt prøve at fange et anderledes fotografi hvor fyrtårnet ikke var det bærende element. Der skulle være fokus på naturen og det enorme skrænter der hele tiden testes af havet kræfter. Dette findes i det sydlige område der mest besøges af de lokale og strejfende fotografer som os!

Naturfotografier Rubjerg Knude

Bornholm

Vi har flere gange besøgt Bornholm for at lade os inspirere af naturen. Det er der kommet nye Bornholm plakater ud af. Fotografierne viser vi stemningen fra Bornholms natur. Det er et familieeventyr når vi er afsted for at fotografere. Vi har pigerne med og det skal være sjovt for os alle når vi går på opdagelsen i naturen. Familien er samlet så meget som muligt når vi finder er på opdagelse og finder inspiration til nye naturfotografier. Bornholm er et godt sted at berige sig med smuk natur uden at rejse langt. Det er givende at springe rundt på klipperne, finde ting på stranden eller lede efter trolde mellem træerne. Denne Bornholm plakat er fra en tur til Dueodde hvor træerne bliver skyllet ud i have.

Dueodde Bornholm plakat

Vi håber i kan lide fotografierne og vil tage godt imod de nye motiver og støtte vores arbejde med at fotograferer den smukke danske natur. Fotografieren fås som plakater i størrelserne A4, A3, 50 x 70cm og 70 x 100cm.

Vi glæder os til flere eventyr.

No products in the cart