Da vi skulle renovere vores selvbyggede hus fra 2010, var vi sikre på, der skulle ske mere end farven på væggen skulle have et nyt lag. Vi er vilde med det enkle hus, men det kan nemt komme til at mangle lidt hygge og kant. Formålet var at at skabe varme og blødhed, og holde alt organisk så det komplimentere vores fotokunst.

Vægpanel

Vi havde en speciel udfordring i stuen. På grund af højden til loftet virkede væggene som en høj mur. Derfor fik vi fat i en snedker til at lave den perfekte løsning til væggen. Det blev et højt vægpanel, som bryder den store væg. Desuden forbedre panelet akustikken og skaber den perfekte scene til vores fotografier. Farverne er holdt i en palette af naturens nuancer så det harmonerer med vores fotografier. Væggen har fået Washed linen minerals og panelet samme farve med almindelig træmaling.

Panel Fotokunst

Boathaus

Huset, som vi kalder Boathaus, ligger skjult blandt selvbyggede huse og klubhuse for sejlere, der omkranser fiskerhavnen. Den lille fiskerihavn har længe været en uopdaget plet af utæmmet natur i udkanten af ​​København. Huset er i vores øjne den perfekte bolig, galleri og showroom der giver besøgende en chance for at opleve den eskapisme, vores arbejde skildrer. Det skal være en inspiration til at få naturen hjem eller inspiration til at komme ud i naturen. Vi vil nemlig motivere vores besøgende til at gå i dialog med naturen – enten ved at få naturfotografier i hjemmet eller besøgen naturen.

Natur fotokunst

Huset har fået flere smarte detaljer som vi gerne vil fortælle om i kommende artikler.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit næste køb.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This