Foto Factory har fotografer Bornholm Det er der kommer nogle naturplakater ud af. Find din Bornholm plakat her.

Her er en lille introduktion til vores Bornholm plakater. Vi besøgte Bornholm for at opleve den fantastiske natur der findes på solskinsøen Bornholm. Vi lejede et lille hus i havnene i Gudhjem i slutningen af Maj hvor øen nærmest springer ud. Det var fantastisk at bo i den lille havneby hvor man er helt tæt klipperne og havet. Det er den perfekte måde at opleve livet på øen inden der er alt for mange sommergæster.

Bornholms natur

Det har altid være et ønske at får noget fra Bornholm med i serien af Danmark plakater og vi havde sat os nogle helt klare mål med vores tur. Plakater af den helt unikke og specielle natur der i Danmark kun findes på Bornholm. Vi skulle fotografer den barske klippekyst på det nordlige af Bornholm. Specielt var vi tiltrykket af Helligdomsklipperne der med deres røde farve danner en skarp kontrast til det grønne.

Sprækkedalene er lommer af vild natur der strækket sig som grene fra kysten og inde i landet. Det er helt specielt at følger de fine dale ad små fine stier der føler åerne. Der er overgroet med træer, stammer i vandet og små og store vandfald.

Bornholm plakat

Hele det centrale af Bornholm er dækket af skov og gennem Almeningen løber den markante Ekkodal. Dalen er en hovedattraktion og bryder skoven med den rå klippe og den flad eng der er kontrast til den bakkede skov.

Der er også natur i Paradisbakkerne og omkring Dueodde hvor fyrertræerne gror helt ned til sandet på stranden.

Bornholm plakat

Vi brugte meget tid på at fotografere klippekysten på Nordbornholm og vi var helt vilde med området omkring helligdomsklipperne. Klipper er helt fantastiske og perfekter til vores Bornholm plakat. Vi brugte et par dage med at undersøge området og kravle på de mange trapper. Resultatet var trætte ben, en forstuet ankel, men også en masse frisk luft og smukke øjeblikke.

Bornholm plakat

Vi forvildede os dybt ind i sprækkedalen ved Kobbe Å for at finde den vildeste natur øen kunne byde på. Her går man i en tunnel af høje træer. Desuden væltede træer og kæmpe sten på stien og brusende vand fra åen. Der er fugle, blomster og gamle træer der hænger på kryds og tværs over åen. Ja, Kobbe Å er fantastisk og det blev til mange ture inden vi fandt det rigtige sted og lys.

I Ekkodalen ville vi finde steder hvor træerne i den store naturskov gror helt ud til de barske klipper. Vi er vilde med natur og netop her kommer naturskoven helt tæt på de mægtige klipper. De gamle træer er vokset ud til kanten mister deres rodfæstes for at vælte ud over dalen.

Det var en uforglemmelig tid vi havde på øen og vi håber snart vi kommer tilbage til de mange skønheder der findes på Bornholm kan byde på.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit næste køb.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This