fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
Grønne fotografier

Foto Factory ser grønt

Vi er som altid på jagt efter motiver i naturen.

Hos Foto Factory banker vores hjerter for det grønne, og vi er derfor glade over at 2017 er erklæret grønt år af det verdenskendte og anerkendte farvesystem Pantone. Det er netop nu vi begynder at lede efter de grønne steder i naturen. Det begynder snart at spire i naturen og snart springer bøgen ud med grønne glade.

Grønne Fotografier

Med vores plakater og grønne fotografier er det nemt at få et grønt tema. Vi mener at grønt gør godt og med forårets kommen, kommer der nye forventninger og friske skud på stammen. Grønne Fotografier

Se her hvordan den dygtige boligstylist Rikke Graff Juel har indrette sit køkken. Hun har også øje for det grønne. Hun har brugt grønne fotografier fra vores Danmark-serie til at skabe et hyggeligt og rolig køkken hvor teen smager af lidt mere natur. Vi håber du kan lide fotografierne. Det store er fra Skoven på Møn med de smukke stammer af bøge træer. Desuden Spor på Stranden, Møns Klint og Svinkløv. Vil du hellere have plakater fra de urbane miljø skal du kigge på vores Københavner plakater.

Se vores plakater her.

No products in the cart