fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
Plakater af naturen

Tid til ro, tid til tanke

Med vores plakater bringer vi naturen indenfor i stuerne. Vi ser plakaterne som et vindue ud i naturen og til roen.

I en tid hvor Tv-serien ”Alone” hitter stort i USA og er blevet til “Alene i Vildmarken” herhjemme i Danmark, er naturen i fokus. Vi søger naturens vildskab, stilhed og ro. Naturen binder os til minder og lokker os samtidig til at komme ud og skabe flere. Naturplakater fra Foto Factory bringer naturen ind i stuerne og kontorene. Plakaterne er et vindue til naturen og roen der ude.

Naturplakater

Naturen er dragende og vanedannende og vores plakater skal føles som naturlig luksus, i en tid hvor alting går rygende hurtigt og digitaliseringen boomer. De fotografiske plakater skal repræsentere en tiltrængt tidsløshed hvor naturen er evigt relevant og et friskt pust af natur. Efter en travl dag kan du drømme dig væk og lade op hjemme fra sofaen eller i det grønne køkken.

Naturplakater

Danmark plakater

Plakaterne fra Danmark rummer billeder fra den danske natur. Serien er en kollektion af fotografier fra de danske yderområder, der stiller skarpt på naturen, de unikke kulturlandskaber og det helt særlige nordiske lys og farver, som er lige omkring os.

Færøerne plakater

Plakaterne fra Færøerne til porteføljen af fotokunst. Landskabet og klimaet på de færøske øer er råt, utæmmet og for mange også ukendt, og det er den særlige færøske natur i al sin dramatik og poesi, der står i centrum for den nye serie af Færøerne plakater.

Sort-hvid plakater

Måske er du bare til enkle sort-hvid plakater, hvor der er fokus på det smukke i enkelheden. Inspireret af det japanske begreb Wabi Sabi fanger vi det slidte, uperfekte og unikke. Fotografierne er alle fra naturen og de enkle motiver skaber ro og lyst til fordybelse. Plakaterne er print på kraftig Hahnemühle papir med en tekstur der fremhæver detaljer.

 

No products in the cart