fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
Fotokunst

Naturlig luksus – naturlige pasteller og grønne nuancer

Foto Factory lancerer en række nye fotografier fra Fur, Klitmøller og Nordsjælland.

Lad os præsentere fotokunst med naturlig luksus. Fotografierne er denne gang fra Fur, Klitmøller, og Nordsjælland. Fotografierne er gjort af naturlige pasteller og grønne nuancer fra noget af danmarks smukkeste natur.

Vi har udvalgt nogle motiver der viser den luksus naturen er for os der færdes der. Vi vil prøve at vise de forskellige motiver og øjeblikke der bringer dig i nærkontakt og symbiose med nature. Naturen er i vores øjne er den højeste luksus vi råder over og den vi formidler med vores billeder. De nye motiver indgår i vores Danmark plakater, hvor vi stiller skarpt på naturen og kulturlandskabet i yderområderne.

Plakaten fra Limfjordens smukkeste ø, Fur viser nordsidens stejle skrænter mod havet. Via trappen kommer vi op af en lille sti der i sensommeren er tilgroet med græs og urter og summer af fugle og insekter. De naturlige farver passer perfekt med vores rammer i natur eg der afslutter fotografiet på en enkel måde.

Naturlig Luksus Plakater

De fredfyldte billeder fra vestkysten rummer en meditativ stilhed der er behagelige for øjet og giver ro til at slappe af. Vi sætter fokus på det smukke landskab i Nationalpark Thy og Cold Hawaii nær Klitmøller. De naturlige pasteller og nuancer frembringer en stoflighed der bringer kystlandskabet til live.

Nationalpark Thy

Fotografierne fra Tisvilde og Tisvilde Hegn indeholder dynamik der giver energi. Plakaterne fanger farverne på inde i skoven og på stranden. De stoflige farver giver ro giver en følelse af at stå i naturen og mærke vinden og den friske luft.

Fotografierne fra den danske natur rummer en bred farveskala og stemninger der kan afslutte enhver indretning.

 

No products in the cart