fbpx
+45 60 20 47 50 hello@foto-factory.dk
Den Danske Naturfond

Gør Danmark grønnere

Foto Factory samarbejder med Den Danske Naturfond for at beskytte og genoprette Danmarks natur.

Hos Foto Factory er vi to passionerede fotografer, der dyrker og inspireres af Danmarks natur. Et af vores mål er at inspirere til at gå i dialog med naturen som vi ser som en gave der aldrig holder op med at fascinere. Sammen skal vi værne om den natur vi har uden for døren som kan bruge frit og gratis. Det er vigtigt at vi giver dette videre til vores børn og efterkommere. Naturen er vores arbejdsplads og vi syntes derfor det er vigtigt at vi sørger for at naturen bevares og plejes så vi har nogle dejlige steder at fotografere. Med Den Danske Naturfond sikres naturen for altid og er en enestående investering for at holde kloden grøn.

Derfor har vi startet et samarbejde med Den Danske Naturfond. Det betyder, at for hver ordre beskytter vi i samarbejde med Den Danske Naturfond 1m² vild dansk natur. Det vil sige at du freder en kvadratmeter dansk natur, når du køber hos Foto Factory.

Natur fotokunst

I Danmark har vi mange helt unikke naturområder. Den Danske natur spænder over den rå natur ved vesterhavet, eventyrlige skove og smukke blomsterenge. Mange af de vilde dyr og planter, som tidligere var almindelige her, er i dag truet, fordi deres levesteder forsvinder. Derfor ser vi det som vores opgave at passe på naturen, for alle skal have mulighed for at opleve storslået dansk natur. Nu og i al fremtid.

Natur bevis

Læs mere om Den Danske Naturfond hér, hvor du også har mulighed for at støtte deres projekter direkte og beskytte Danmarks natur.

No products in the cart